De muur vertoont achter de trap duidelijk de sporen van brandstichting.
Volledig scherm
De muur vertoont achter de trap duidelijk de sporen van brandstichting. © Hans Verbeke

Vrouw opgemerkt bij alweer een brandstichting in wijk ’t Gaverke: zijgevel restaurant Ter Torre beschadigd

Voor de vierde keer in zeven dagen werd in de buurt van de Waregemse brandweerkazerne brand gesticht. Donderdagvoormiddag waren restaurant Ter Torre en bakkerij Loquet het slachtoffer. Niemand raakte gewond maar in de buurt steekt de ongerustheid de kop op. De brandstichtingen zijn mogelijk het werk van een vrouw die vandaag werd opgemerkt toen ze zich verdacht gedroeg aan de achterzijde van het restaurant.

0 reacties

 1. In het spoor van de ijsventers, die nu volop profiteren van paasvakantie: “Eerste lockdown was ramp voor ons. Niet de zomer, maar de lente maakt ons jaar”
  PREMIUM
  Moorsele/Deerlijk/Lendelede/Kortrijk

  In het spoor van de ijsventers, die nu volop profiteren van paasvakan­tie: “Eerste lockdown was ramp voor ons. Niet de zomer, maar de lente maakt ons jaar”

  Enkele zonnige dagen, paasvakantie én een semi-lockdown: voor eigenaars van ijskarren zit alles mee. Een groot contrast met exact één jaar geleden. “Machtig schoon weer, en niemand mocht uitrijden. Ik word nog kwaad als ik eraan terugdenk.” We spraken enkele rasechte ijsventers over hun ijskar, hun route en de avonturen die ze onderweg meemaken.
 2. Al 10.294 inwoners gevaccineerd in Waregems vaccinatiecentrum
  Waregem/Wielsbeke/Deerlijk/Anzegem

  Al 10.294 inwoners gevacci­neerd in Waregems vaccinatie­cen­trum

  De teller van het vaccinatiecentrum in Waregem, waar inwoners uit Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke worden gevaccineerd, staat op 10.294. Dat is 16,97 procent van alle meerderjarigen, maar nu al meer dan het totaal aantal inwoners van Wielsbeke. Daar wonen 9.846 mensen. “Bedankt aan iedereen die zich al liet inenten”, zeggen de vier burgemeesters. De medewerkers in het vaccinatiecentrum in Waregem Expo vaccineren ondertussen verder richting de volgende mijlpaal.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug