Eén van de depannagewagens van Alvis Depannage uit Oudenaarde snelde naar Waregem om de vrachtwagen opnieuw met de vier wielen op de grond te krijgen.
Volledig scherm
Eén van de depannagewagens van Alvis Depannage uit Oudenaarde snelde naar Waregem om de vrachtwagen opnieuw met de vier wielen op de grond te krijgen. © RV

Vrachtwagen glijdt in gracht na uitwijkmanoeuvre in Waregem

Waregem/Wortegem-Petegem/VichteLangs de Vichtseweg in Waregem is maandagnamiddag een vrachtwagen aan de rechterkant van de weg in de gracht gegleden. Er raakte niemand gewond maar de weg bleef wel een hele tijd plaatselijk voor alle verkeer afgesloten.

 1. Koper gestolen koersfiets krijgt wroeging na oproep slachtoffer in krant: “Gaf twee fietsen terug, probeerde fout nog recht te zetten”
  Harelbeke/Deerlijk

  Koper gestolen koersfiets krijgt wroeging na oproep slachtof­fer in krant: “Gaf twee fietsen terug, probeerde fout nog recht te zetten”

  Nadat hij in de krant las dat het slachtoffer van drie fietsdiefstallen uit Deerlijk een gewone man was die nogal wat hartzeer had na het verdwijnen van de fietsen, besliste een 32-jarige man uit Harelbeke ervoor te zorgen dat hij twee fietsen terugkreeg. Yngwie S. had de fietsen niet zelf gestolen maar een gestolen BMC-koersfiets wel voor een prikje gekocht. Voor de heling moest hij zich ondanks zijn gebaar maandag wel nog altijd voor de rechter verantwoorden.
 2. Waregem verdeelt Gele Dozen onder 80-plussers: “Hulpdiensten kunnen in nood snel en efficiënt helpen”
  waregem

  Waregem verdeelt Gele Dozen onder 80-plus­sers: “Hulpdien­sten kunnen in nood snel en efficiënt helpen”

  Het welzijnshuis in Waregem verdeelt vanaf nu gratis de Gele Doos aan 80-plussers en mensen die speciale zorg nodig hebben. In de brooddoos, die in de deur van de koelkast te vinden is, zitten persoonsgegevens, contactgegevens en medische gegevens. “Zo kunnen de hulpdiensten meteen het nodige doen en de persoon in nood snel en efficiënt helpen”, zegt Joost Kerkhove, schepen van Welzijn (CD&V).