Stadsmedewerker Rik Steeland.
Volledig scherm
Stadsmedewerker Rik Steeland. © Pieterjan Neirynck

Verantwoordelijke Waregem Koerse Foor uitgezwaaid met koetsentocht

WaregemHij was jarenlang verantwoordelijk voor alle evenementen in de stad, maar kreeg vrijdagmorgen zélf een coronaproof afscheidsfeestje. Na 41 jaar gaat stadsmedewerker Rik Steeland met verdiend pensioen, en dat werd gevierd met een koetsentocht door de stad. De Waregemnaar was vooral bekend als kermisverantwoordelijke tijdens de Waregem Koerse Feesten.

 1. Zuid-West-Vlaanderen nu al aan kaap van 5.000 gevaccineerden: “Elke dag, elk uur telt om ons te beschermen tegen varianten”
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Zuid-West-Vlaanderen nu al aan kaap van 5.000 gevacci­neer­den: “Elke dag, elk uur telt om ons te beschermen tegen varianten”

  Er zijn al 5.038 Zuid-West-Vlamingen gevaccineerd. Het gaat over bewoners van rusthuizen en assistentiewoningen en personeelsleden van woonzorgcentra. “Onze eerdere vraag om versneld te vaccineren loont. Tegen eind volgende week zal de teller op meer dan 10.000 inwoners in onze regio staan, die tegen dan hun eerste prikje achter de rug hebben”, zegt Philippe De Coene, voorzitter van de welzijnsintercommunale W13. “Het is goed om vaart te maken. Kijk maar naar Houthulst, waar er een zware uitbraak is van de Britse variant van het coronavirus in een rusthuis.”
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre