in Waregem staat de teller intussen op 12 772.
Volledig scherm
in Waregem staat de teller intussen op 12 772. © Photo News

Vaccinatieteller in Waregem staat op 12.722, al meer dan het totaal aantal inwoners van Deerlijk

Waregem/Wielsbeke/Deerlijk/AnzegemDe teller van het vaccinatiecentrum in Waregem, waar inwoners uit Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke worden gevaccineerd, staat sinds eind vorige week op 12 772. Dat is al 16,94 procent procent van het totaal aantal inwoners, maar ook nu al meer dan het totaal aantal inwoners van Deerlijk (12.179).

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"