De brandweer van de zone Fluvia snelde ter plaatse.
Volledig scherm
De brandweer van de zone Fluvia snelde ter plaatse. © LSI

Urenlange verkeershinder door oliespoor

WaregemOp het kruispunt van de Franklin Rooseveltlaan, Vredestraat en Wortegemseweg in Waregem ontstond woensdagmorgen een erg hardnekkig oliespoor. Het verkeer kon er maar moeizaam door, en dat zorgde voor een grote verkeershinder dat urenlang bleef aanslepen.

 1. Francky Dury (Zulte Waregem) wil op Union reactie zien: “Groot bewustzijn bij wie niet op de afspraak was”
  voetbal 1A

  Francky Dury (Zulte Waregem) wil op Union reactie zien: “Groot bewustzijn bij wie niet op de afspraak was”

  In de vooravond speelt Zulte Waregem zijn eerste officiële competitiewedstrijd in 1A in het Joseph Mariënstadion van Union Sint-Gillis. Francky Dury moet het in Vorst zonder zijn geschorste topschutter Jelle Vossen stellen, “maar ik heb een goed gevoel bij het alternatief waar we al enkele dagen op trainden”, zegt de meest ervaren coach van de topreeks. “En ik heb eveneens een goed gevoel bij het bewustzijn dat mijn groep etaleerde na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Cercle Brugge.”
 2. Brazilianen blazen restaurant Marquee nieuw leven in: “We werkten in Amerika, Spanje en Caraïben, maar het mooie Kortrijk is onze laatste halte”
  Kortrijk/Deerlijk/Waregem

  Brazilia­nen blazen restaurant Marquee nieuw leven in: “We werkten in Amerika, Spanje en Caraïben, maar het mooie Kortrijk is onze laatste halte”

  Marquee op de Veemarkt neemt met Ricardo (52) en Alessandra Passarelli (48) een nieuwe start als M Steaks & Burgers House. Kwaliteitsvolle steaks moeten hun handelsmerk worden. “We brengen zo het vlees terug naar de Veemarkt, waar vroeger vee verhandeld werd. Het is een gezellig restaurant, waar de klanten zich comfortabel en thuis zullen voelen”, vertelt het koppel.