Jeffrey en Amy zijn urban explorers in hart en nieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey en Amy zijn urban explorers in hart en nieren. © RV

Urban explorers Jeffrey (21) en Amy (20) delen hun foto’s: “Eén keer wilde de politie ons oppakken. Ik toonde hen mijn beelden, sindsdien zijn ze fan”

Waregem/KortrijkAls urban explorers bezochten Jeffrey Bossuyt (21) en zijn vriendin Amy Hochedez (20) de jongste jaren meer dan honderd leegstaande gebouwen en woningen. Hun doel is om de plaatsen in beeld te brengen, maar verder niks aan te raken. “Inbrekers? Wij niet. Maar je hebt helaas wel veel cowboys die de panden gewoon leegroven. Zij verpesten het voor ons.” Ontdek hun mooiste kiekjes hieronder.

 1. Waregemse ondernemer pikt in op pokébowlhype en start fastfoodketen: “Eerste vestiging in eigen stad, want ik blijf trouw aan mijn roots”
  PREMIUM
  Waregem

  Waregemse ondernemer pikt in op pokébowlhy­pe en start fastfoodke­ten: “Eerste vestiging in eigen stad, want ik blijf trouw aan mijn roots”

  Ondernemers Ahmed Hilami (42) en Stephanie Spillebeen (40) uit Waregem hebben grote plannen voor 2021. Begin maart openen ze in de Stationsstraat de eerste vestiging van Bowls.be, waarna Ahmed in de loop van dit jaar nog eens zeven restaurants uit de grond wil stampen. Brussel, Namen, Gent, Kortrijk, Brugge en Roeselare staan alvast op het lijstje.
 2. Na achtervolging opgepakte inbreker nu ook verdacht van home-invasion op 78-jarige vrouw
  Diksmuide/Avelgem/Deerlijk

  Na achtervol­ging opgepakte inbreker nu ook verdacht van ho­me-invasion op 78-jarige vrouw

  Een dievenbende waarvan de hoofdverdachte in een half jaar 20 feiten in West-Vlaanderen zou hebben gepleegd, met als trieste uitschieter een home-invasion bij een 78-jarige vrouw in Oostkerke bij Diksmuide, is aangehouden door de Veurnse onderzoeksrechter. Het trio werd woensdagavond klemgereden in Deerlijk na een helse achtervolging, nadat ze op heterdaad waren betrapt in Avelgem. “We zijn de politie dankbaar dat de daders opgepakt zijn”, zegt de familie van de overvallen bewoonster uit Oostkerke.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"