Een foto van de plaatsing van het wegdek van de brug enkele weken geleden.
Volledig scherm
Een foto van de plaatsing van het wegdek van de brug enkele weken geleden. © Henk Deleu

Uiteindes van de brug tussen Ooigem en Desselgem worden dit weekend geplaatst

Wielsbeke/waregemDit weekend is er opnieuw beweging te zien op de werf voor de nieuwe brug tussen Ooigem en Desselgem. De uiteindes van de brug worden er geïnstalleerd. 

 1. Buren slepen aardappelverwerkend bedrijf Agristo Hulste opnieuw voor rechter: “Dit keer vragen we ook afbraak van illegale bedrijfsconstructies”
  PREMIUM
  Hulste

  Buren slepen aardappel­ver­wer­kend bedrijf Agristo Hulste opnieuw voor rechter: “Dit keer vragen we ook afbraak van illegale bedrijfs­con­struc­ties”

  Voor de vijfde keer in evenveel jaar tijd sleuren drie buren het aardappelverwerkend bedrijf Agristo uit Hulste (Harelbeke) voor de rechter. Dit keer gebeurt dat nadat de Raad voor Verguningsbetwistingen een ruimtelijk uitvoeringsplan vernietigde waardoor volgens de buren een schouw, een naverbrandings- en een restwaterzuiveringsinstallatie illegaal is. Ze vragen een exploitatieverbod én de afbraak van de installaties.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.