Twee zwaargewonden en enorme ravage op E17 na ongeval met twee auto’s en vrachtwagen

Waregem/LievegemOp de E17 in Waregem is in de nacht van dinsdag op woensdag een heftig ongeval gebeurd in de richting van Antwerpen. Twee automobilisten raakten daarbij gewond. Het verkeer kon nog door maar moest urenlang tussen de brokstukken laveren die over een afstand van zowat 150 meter verspreid lagen. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

 1. Pakkend afscheid van verongelukte Emmely (24): “Je zou meter geworden zijn voor ons kindje dat er straks aankomt”
  Deerlijk

  Pakkend afscheid van verongeluk­te Emmely (24): “Je zou meter geworden zijn voor ons kindje dat er straks aankomt”

  Vele honderden mensen hebben zaterdag afscheid genomen van Emmely Duquesnoy (24), de studente uit Deerlijk die een week voordien is gestorven bij een ongeval op de E17 in Kortrijk. Pakkende getuigenissen maakten nog maar eens duidelijk hoe gezond en mooi de jonge vrouw in het leven stond, omringd door familie en vrienden. “Voor sfeer en gezelligheid scoorde je altijd tien op tien.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).