Stijn Meert is vandaag hoofdcoach van Torhout KM.
Volledig scherm
Stijn Meert is vandaag hoofdcoach van Torhout KM. © Geert De Rycke

Twee maanden rijverbod en alcoholslot voor beschonken ex-profvoetballer Stijn Meert

DesselgemOmdat hij opnieuw betrapt werd op rijden onder invloed (en in die toestand een ongeval veroorzaakte) moet Stijn Meert, ex-speler van onder meer Zulte-Waregem, twee maanden zijn auto aan de kant laten staan. En ook daarna zal hij nog lang herinnerd worden aan zijn misstap.

 1. Daar zijn de mondmaskers in de horeca weer: “Veiligheid gaat voor de glimlach”
  PREMIUM
  Deinze/Olsene/Aalter

  Daar zijn de mondmas­kers in de horeca weer: “Veiligheid gaat voor de glimlach”

  Verschillende horecazaken kiezen er door de stijgende coronacijfers bewust voor om de bediening weer met mondmasker te laten gebeuren. Bij Nikky’s in Deinze en Bistro Marron in Olsene (Zulte) hebben uitbaters en bediening het masker weer op. Ook de ceremoniemeester in het gemeentehuis van Aalter zet het masker weer op. “De cijfers stijgen, dus we nemen zelf onze verantwoordelijkheid.”
 1. Huisarts van wacht nodig? Wend je tot nieuwe huisartsenwachtpost in Waregem
  waregem/anzegem/avelgem/deerlijk/zwevegem/wielsbeke/spiere-helkijn

  Huisarts van wacht nodig? Wend je tot nieuwe huisartsen­wacht­post in Waregem

  Vanaf 1 november start voor de regio van de Eerstelijnszone Waregem een huisartsenwachtpost op de site van het ziekenhuis in Waregem. Wie in het weekend en op feestdagen nood heeft aan een huisarts van wacht, je moet zich wenden tot de wachtpost. Deze kan je bereiken via het algemeen wachtnummer 1733, en het is ook effectief de bedoeling dat je vooraf belt.