Dirk Daelewijn en Yolanda Nijs gaven de fakkel van 't Bakkerietje door aan hun dochter Elisa maar ze doorstonden enkele bange momenten door de amateuristische overvaller.
Volledig scherm
Dirk Daelewijn en Yolanda Nijs gaven de fakkel van 't Bakkerietje door aan hun dochter Elisa maar ze doorstonden enkele bange momenten door de amateuristische overvaller. © Pieterjan Neirynck

Twaalf maanden effectieve celstraf voor afwezige amateuristische overvaller ‘t Bakkerietje

WaregemDe 44-jarige man die op 23 april op een amateuristische manier broodjeszaak ’t Bakkerietje op de Markt in Waregem probeerde te overvallen, is bij verstek veroordeeld tot een effectieve celstraf van twaalf maanden.

  1. Coronaregels dwarsbomen opening nieuwe parenclub Pourquoi Pas: “Boven mag bijna alles, in de bar beneden bijna niets, het is absurd”
    PREMIUM
    Harelbeke/Kortrijk

    Coronare­gels dwarsbomen opening nieuwe parenclub Pourquoi Pas: “Boven mag bijna alles, in de bar beneden bijna niets, het is absurd”

    Pourquoi Pas, een nieuwe parenclub in Harelbeke, ontvangt nog geen swingers. De opening is voor onbepaalde tijd uitgesteld. “Boven mag je doen wat je wil, zodra je op een matras ligt. Maar beneden in de bar worden we aan banden gelegd. Het is absurd. We koesterden hoop dat de coronamaatregelen snel zouden versoepelen, maar dat is helaas niet het geval”, zeggen de uit Kortrijk afkomstige uitbaters Benny Vandenbroucke (53) en Soraya Vandamme (41).