Dirk Daelewijn en Yolanda Nijs gaven de fakkel van 't Bakkerietje door aan hun dochter Elisa maar ze doorstonden enkele bange momenten door de amateuristische overvaller.
Volledig scherm
Dirk Daelewijn en Yolanda Nijs gaven de fakkel van 't Bakkerietje door aan hun dochter Elisa maar ze doorstonden enkele bange momenten door de amateuristische overvaller. © Pieterjan Neirynck

Twaalf maanden effectieve celstraf voor afwezige amateuristische overvaller ‘t Bakkerietje

WaregemDe 44-jarige man die op 23 april op een amateuristische manier broodjeszaak ’t Bakkerietje op de Markt in Waregem probeerde te overvallen, is bij verstek veroordeeld tot een effectieve celstraf van twaalf maanden.

  1. Crèche sluit nadat buren vergif in de tuin gegooid zouden hebben: “Vreemd dat we de onthaalmoeder plots niet meer kunnen bereiken”
    PREMIUM
    desselgem

    Crèche sluit nadat buren vergif in de tuin gegooid zouden hebben: “Vreemd dat we de onthaalmoe­der plots niet meer kunnen bereiken”

    De uitbaatster van Het Kleine Gezin in Desselgem sluit van de ene op de andere dag haar crèche. Aan de ouders van de vijf kinderen vertelde ze dat buren vergif in haar tuin en huis zouden gegooid hebben en dat ze het risico niet wilde lopen om in zulke omstandigheden kinderen op te vangen. Maar noch de politie, noch Kind en Gezin kregen daarvan een melding binnen. “We vrezen dat het een uitvlucht is en dan nog niet eens een goeie”, reageren de ouders.