Bij BuSO Egmont & Hoorn lieten ze alvast weten heel tevreden te zijn met de schenking.
Volledig scherm
Bij BuSO Egmont & Hoorn lieten ze alvast weten heel tevreden te zijn met de schenking. © Foto: BuSO Egmont & Hoorn

TVH schenkt kantoormeubilair aan Oost-Vlaamse scholen

WaregemTVH, dat heftrucks, industriële voertuigen en bouw- en landbouwmachines verkoopt, heeft een lading kantoormeubilair geschonken aan de basisscholen Sint-Hendrik in Petegem, Leernest in Bachte-Maria-Leerne en aan BuSO Egmont & Hoorn in Gavere. De schenking komt er naar aanleiding van de grootschalige bouw- en renovatiewerken aan de hoofdzetel van TVH in Waregem.

 1. Coronacijfers stijgen explosief in Zuid-West-Vlaanderen, aantal opnames in ziekenhuizen neemt ook toe: “Nagaan of er lokaal maatregelen nodig zijn”
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers stijgen explosief in Zuid-West-Vlaanderen, aantal opnames in ziekenhui­zen neemt ook toe: “Nagaan of er lokaal maatrege­len nodig zijn”

  De coronacijfers stijgen explosief in Zuid-West-Vlaanderen. Er waren tijdens de week van donderdag 14 tot en met woensdag 20 oktober 1.219 positieve gevallen. Dat zijn er in amper een week tijd 718 (+143 procent) meer. Ook het aantal opnames in ziekenhuizen neemt toe. Zo liggen er in AZ Groeninge nu 24 patiënten op de heropende corona-afdeling en twee op Intensieve Zorgen (IZ). “Op IZ liggen enkel niet-gevaccineerden”, zegt pneumoloog Mathias Leys.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.