Jannes Soutaer (links) en Mario Desmet (rechts) van het bedrijf dat de zonnepanelen installeerde met Luc Rasschaert en Filip Duquesnoy van TVH (midden).
Volledig scherm
Jannes Soutaer (links) en Mario Desmet (rechts) van het bedrijf dat de zonnepanelen installeerde met Luc Rasschaert en Filip Duquesnoy van TVH (midden). © RV

TVH legt 3.260 extra zonnepanelen op dak

WaregemHet Waregemse bedrijf TVH investeerde in 3.260 nieuwe zonnepanelen. In totaal heeft de specialist in onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen en landbouwtractoren nu al 26.605 zonnepanelen.

 1. Stiefzoon van president van beruchte motorbende krijgt werkstraf voor vuurwapen in z’n kous en dolk rond z’n nek
  Oostkamp/Wielsbeke

  Stiefzoon van president van beruchte motorbende krijgt werkstraf voor vuurwapen in z’n kous en dolk rond z’n nek

  Een 22-jarige man uit Wielsbeke heeft 85 uren werkstraf gekregen voor het bezit van verboden wapens en drugs. A.D. werd tijdens een alcoholcontrole in Oostkamp betrapt met een vuurwapen in zijn kous en dolk rond zijn nek. Volgens het parket is de twintiger de stiefzoon van de president van een beruchte motorbende, al ontkende de beklaagde zelf dat hij in dat milieu vertoeft.
 2. Al 10.294 inwoners gevaccineerd in Waregems vaccinatiecentrum
  Waregem/Wielsbeke/Deerlijk/Anzegem

  Al 10.294 inwoners gevacci­neerd in Waregems vaccinatie­cen­trum

  De teller van het vaccinatiecentrum in Waregem, waar inwoners uit Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke worden gevaccineerd, staat op 10.294. Dat is 16,97 procent van alle meerderjarigen, maar nu al meer dan het totaal aantal inwoners van Wielsbeke. Daar wonen 9.846 mensen. “Bedankt aan iedereen die zich al liet inenten”, zeggen de vier burgemeesters. De medewerkers in het vaccinatiecentrum in Waregem Expo vaccineren ondertussen verder richting de volgende mijlpaal.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York