De brandweer kwam de olie opruimen
Volledig scherm
De brandweer kwam de olie opruimen © Alexander Haezebrouck

Trucker rijdt mazouttank kapot: brandweer moet olie komen ruimen

Beveren-LeieIn Barmbeekstraat in Beveren-Leie reed een trucker woensdagvoormiddag zijn mazouttank kapot tegen een riooldeksel. Dat leverde een groot oliespoor op in de Barmbeekstraat en in de Grote Heerweg. De brandweer moest het goedje komen opkuisen.

 1. Katapulteer jezelf terug naar de middeleeuwen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Katapul­teer jezelf terug naar de middeleeu­wen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen

  Nog geen plannen voor het weekend? Het zuiden van onze provincie biedt dit weekend heel wat mogelijkheden voor een leuke uitstap. De muziekliefhebber kan terecht in Izegem, de Bourgondiër daarentegen in Zonnebeke. De cultuurfanaten krijgen drie expo’s voorgeschoteld, terwijl je in Ieper de vrede kan vieren. Keer je liever eens terug in de tijd? Dan moet je in Westrozebeke zijn. Veel plezier!
 2. Fred verkoopt voor het eerst bloemen zónder zijn echtgenote, om centen in te zamelen voor onderzoek naar MSA: “Hade kon daar triestig van worden als ze zag hoe weinig aandacht er voor haar ziekte is”
  waregem

  Fred verkoopt voor het eerst bloemen zónder zijn echtgenote, om centen in te zamelen voor onderzoek naar MSA: “Hade kon daar triestig van worden als ze zag hoe weinig aandacht er voor haar ziekte is”

  Drie keer organiseerde Fred Verhaeghe uit Waregem samen met zijn vrouw Hadewyck Devolder een benefietactie voor onderzoek naar de neurologische aandoening MSA. Dit jaar verkoopt hij voor het eerst in zijn eentje bloemen: zijn vrouw stierf een half jaar geleden aan de ziekte. “Voor haar was het te laat, maar ze wilde dat niemand anders dit zou moeten meemaken.”