Deze tribune wordt daags na Waregem Koerse afgebroken.
Volledig scherm
Deze tribune wordt daags na Waregem Koerse afgebroken. © Henk Deleu

Tribune verdwijnt na Waregem Koerse

WAREGEMDaags nadat 40.000 bezoekers Waregem Koerse meegemaakt hebben, begint op 2 september de sloop van de tribune op de hippodroom. "De timing zit krap, maar tegen 30 augustus 2016, wanneer we opnieuw onze wedrennen organiseren, moet de nieuwe tribune met vier verdiepingen af zijn", zegt ondervoorzitter Thierry Storme.

 1. Gewelddadig gezinslid krijgt zelden huisverbod in West-Vlaanderen: slechts acht gevallen in vier jaar
  PREMIUM

  Geweldda­dig gezinslid krijgt zelden huisverbod in West-Vlaanderen: slechts acht gevallen in vier jaar

  Tussen 2015 en 2019 werd in ons land in totaal 702 keer een gewelddadig gezinslid een huisverbod opgelegd. Maar dat gebeurde maar acht keer in de provincie West-Vlaanderen. Ter vergelijking: in Limburg gaat het om 414 keer. “Ik denk nochtans niet dat er zoveel meer huiselijk geweld is in Limburg”, zegt Melissa Depraetere uit Harelbeke, fractieleider voor sp.a in de kamer.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Erevoorzitter Frans Bulcaen (86) van RC Waregem is overleden: “Er lopen er maar weinig rond met zoveel jaren trouwheid aan een club”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Erevoorzit­ter Frans Bulcaen (86) van RC Waregem is overleden: “Er lopen er maar weinig rond met zoveel jaren trouwheid aan een club”

  In het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem is erevoorzitter Frans Bulcaen (86) van eersteprovincialer Racing Waregem overleden. In het Mirakelstadion had hij heel veel verdiensten. Hij was een voorzitter uit de duizend. Frans Bulcaen maakte in 2006 via de eindronde de promotie naar de toenmalige tweede klasse mee. In april 2012 werd hij als preses van RC Waregem opgevolgd door Jan Devos. Nadien bleef Frans Bulcaen ‘zijn’ Rassing trouw.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"