Winnares Ilse Van Der Strieckt met haar unieke creatie.
Volledig scherm
Winnares Ilse Van Der Strieckt met haar unieke creatie. © Simon Mouton Photo News

Tot 50 uur aan gewerkt en dat heeft geloond: Ilse wint Mini Cooper op Waregem Koerse met ‘onbetaalbare’ hoed

Waregem/KruisemEen hoedenspecialist is ze niet. Maar wat een stijlvol katoenen hoofddeksel toverde Ilse Van Der Strieckt (36) uit het Oost-Vlaamse Kruisem uit haar mouwen op Waregem Koerse. Het loont, want Ilse won de twintigste Hat Trophy en ontvangt een nieuwe Mini Cooper, met dank aan een gulle Willy Naessens.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Gaverbeek levert weer spetterende beelden op bij Waregem Koerse en Willy Naessens raakt bijna zijn eigen viptent niet in
  waregem

  Gaverbeek levert weer spetteren­de beelden op bij Waregem Koerse en Willy Naessens raakt bijna zijn eigen viptent niet in

  De hippodroom is aardig vol gelopen voor Waregem Koerse, waar met de Grand Steeple Chase net de bekendste paardenrace van ons land is afgerond. De uiteindelijk 30.000 bezoekers waren getuige van spektakel en spanning: twee jockeys vielen er in de tweede koers - gelukkig zonder veel erg - van hun paard. En Willy Naessens raakte bijna zijn eigen viptent niet in.