Recyclagebedrijf Casier Recycling in Deerlijk is regelmatig het slachtoffer van metaaldieven.
Volledig scherm
Recyclagebedrijf Casier Recycling in Deerlijk is regelmatig het slachtoffer van metaaldieven. © Foto JVK

Tot 14 maanden cel voor drie Bulgaren voor diefstal van 200 kilogram koper bij Casier Recycling in Deerlijk

Deerlijk/WaregemVoor een nieuwe roof van koper bij recyclagebedrijf Casier uit Deerlijk zijn drie Bulgaren maandag door de rechtbank in Kortrijk veroordeeld tot celstraffen van 12 tot 14 maanden en boetes van 800 tot 1.600 euro. De zwaarste straf was voor een Bulgaar uit Waregem die in februari nog maar een voorwaardelijke celstraf opliep voor de diefstal van 3 ton koper bij Casier.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"