Tom Van Compernolle en Isabelle Seyns zitten 'vast' in Zuid-Afrika. "Onze vlucht naar Dubai is geschrapt, en die naar ons in Sicilië kosten plots dubbel zoveel"
Volledig scherm
Tom Van Compernolle en Isabelle Seyns zitten 'vast' in Zuid-Afrika. "Onze vlucht naar Dubai is geschrapt, en die naar ons in Sicilië kosten plots dubbel zoveel" © Van Compernolle

Tom en Isabelle zitten ‘vast’ in Zuid-Afrika: “Onze vlucht naar Dubai is geannuleerd, en die naar onze thuis in Sicilië zijn plots superduur”

waregemTom Van Compernolle en Isabelle Seyns, die uit Waregem afkomstig zijn, maar in Sicilië een B&B uitbaten, zitten vast in Zuid-Afrika. Ze zijn er met vakantie en zouden op 12 december terugkeren via Dubai, maar die vlucht is geannuleerd.

  1. TEAM 8710 gaat lopen met facebookpagina CD&V Wielsbeke: “Dat is ontslag nemen en je bedrijfswagen niet willen afgeven, dat klopt niet”
    wielsbeke

    TEAM 8710 gaat lopen met facebookpa­gi­na CD&V Wielsbeke: “Dat is ontslag nemen en je bedrijfswa­gen niet willen afgeven, dat klopt niet”

    De facebookpagina van CD&V Wielsbeke heet plots ‘Team Wielsbeke’. De 12 CD&V-leden die zich afscheurden van onder meer burgemeester Jan Stevens en schepen Rachida Abid willen de facebookpagina meenemen voor hun nieuw project TEAM8710. “Niets mis mee”, klinkt het bij TEAM 8710. “Helemaal niet koosjer”, oppert de oppositie.