Tom Van Compernolle en Isabelle Seyns zitten 'vast' in Zuid-Afrika. "Onze vlucht naar Dubai is geschrapt, en die naar ons in Sicilië kosten plots dubbel zoveel"
Volledig scherm
Tom Van Compernolle en Isabelle Seyns zitten 'vast' in Zuid-Afrika. "Onze vlucht naar Dubai is geschrapt, en die naar ons in Sicilië kosten plots dubbel zoveel" © Van Compernolle

Tom en Isabelle zitten ‘vast’ in Zuid-Afrika: “Onze vlucht naar Dubai is geannuleerd, en die naar onze thuis in Sicilië zijn plots superduur”

waregemTom Van Compernolle en Isabelle Seyns, die uit Waregem afkomstig zijn, maar in Sicilië een B&B uitbaten, zitten vast in Zuid-Afrika. Ze zijn er met vakantie en zouden op 12 december terugkeren via Dubai, maar die vlucht is geannuleerd.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.