Een sfeerbeeldje van een wedstrijd tussen Charleroi en Essevee vorig jaar. De tribunes zullen zondag weer helemaal gevuld zijn.
Volledig scherm
Een sfeerbeeldje van een wedstrijd tussen Charleroi en Essevee vorig jaar. De tribunes zullen zondag weer helemaal gevuld zijn. © BELGA

SV Zulte Waregem zorgt voor aparte tribune voor niet-gevaccineerden: “Abonnees hebben ons niet in de steek gelaten, wij hen nu ook niet”

Alle abonnees van SV Zulte Waregem kunnen komende zondag de match tegen Club Brugge volgen, of ze nu een geldig Covid Safe Ticket kunnen voorleggen of niet. Wie dat niet kan, krijgt een plaatsje in een aparte tribune.

  1. Cafébaas waarschuwt voor oplichter: “Hij doet zich voor als drummer van Frans Bauer of organisator van een cyclocross”
    PREMIUM
    Bavikhove/Harelbeke/Tielt

    Cafébaas waarschuwt voor oplichter: “Hij doet zich voor als drummer van Frans Bauer of organisa­tor van een cyclocross”

    Tientallen zelfstandigen uit Bavikhove, Hulste en Harelbeke, maar ook in de ruimere regio rond Kortrijk zijn de voorbije maanden slachtoffer geworden van een 57-jarige oplichter uit Bavikhove. Hij vraagt sponsorgeld voor de organisatie van een cyclocross, maar die blijkt niet te bestaan. De verdachte is niet aan zijn proefstuk toe. Cafébaas Pedro Naert wil iedereen waarschuwen.