Summer Bash haalt 350 jongeren vroegtijdig terug naar huis van vakantie in Spanje: “Intussen al 24 besmettingen, we willen geen enkel risico lopen”

waregemJongerenreisorganisatie Summer Bash heeft beslist om alle 350 jongeren die momenteel op vakantie zijn aan de Costa Brava, vroegtijdig terug naar huis te brengen. “Er zijn intussen al 24 jongeren positief getest op corona, we willen geen risico’s nemen”, zegt woordvoerder van Summer Bash Jordy S’Jongers.

 1. Geen ‘match om snel te vergeten’ op Union voor Lennert Hallaert (Zulte Waregem): “Krampen na een uur”

  Geen ‘match om snel te vergeten’ op Union voor Lennert Hallaert (Zulte Waregem): “Krampen na een uur”

  “Een wedstrijd die we zo snel mogelijk moeten vergeten”: zo werd de verliespartij op Union door Mbaye Leye reeds zondagavond bij het laatste fluitsignaal van Wim Smet netjes neergelegd. Voor één (jonge)man zal het evenwel een wedstrijd om nooit te vergeten zijn. Lennert Hallaert (19) kreeg in het Dudenpark zijn eerste basisplaats en bleef zowaar tot het einde tussen de lijnen. “Wat als ik volgende week weer met Jong Essevee moet aantreden? Dan draai ik de knop om en geef ik daar het beste van mezelf.”
 2. Ruud Vormer (Zulte Waregem) hoopt vanavond op stunt tegen Union: “Met dezelfde ingesteldheid zoals tegen Anderlecht”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Ruud Vormer (Zulte Waregem) hoopt vanavond op stunt tegen Union: “Met dezelfde ingesteld­heid zoals tegen Anderlecht”

  Droomt Zulte Waregem nog van een bekerfinale na het thuisverlies tegen KV Mechelen? Of vestigt het beter al zijn aandacht op de ‘operatie redding’ in de competitie, met vanavond de trip naar het Dudenpark in Vorst? Ruud Vormer, sinds een maand het brein op het Waregemse middenveld, kiest niet. “We zijn tegen Mechelen nog niet uitgeteld, en waarom zouden we op Union niet kunnen verrassen? Dat deden we in Anderlecht toch ook.”
 1. Alessandro Ciranni hoopt Brugse kater met Zulte Waregem weg te spoelen in de beker: “Hoog niveau”
  voetbal jupiler pro league

  Alessandro Ciranni hoopt Brugse kater met Zulte Waregem weg te spoelen in de beker: “Hoog niveau”

  Na een schorsingsdag tegen Westerlo nam Alessandro Ciranni zijn plaats bij Zulte Waregem tegen Club Brugge weer in, al had Mbaye Leye een speciale opdracht in petto voor de polyvalente Limburger. Voor het eerst kwam hij in de “back-three” postvatten. De krappe nederlaag zorgde even voor een kater. “Maar onze prestatie was meer dan bemoedigend met het oog op de heenmatch in de beker donderdag tegen KV Mechelen”, maakt Ciranni zich sterk.