Studio Essevee
Volledig scherm
© Studio Essevee

Studeren met zicht op het grasveld van Essevee

WaregemHogeschool- of universiteitsstudenten zijn tot en met 18 juni welkom in Studio Essevee in het Regenboogstadion om er te studeren voor de komende examens.

 1. Op huizenjacht in… Varsenare: “Een magneet voor jonge gezinnen én actieve senioren”
  PREMIUM
  Varsenare

  Op huizen­jacht in… Varsenare: “Een magneet voor jonge gezinnen én actieve senioren”

  Varsenare trekt al enkele jaren jonge gezinnen aan in de groene rand rond Brugge, maar zit nog steeds in de lift. De vlotte bereikbaarheid en mooie bossen zijn maar enkele van de vele troeven van het dorp. Maar wat maakt de Jabbeekse deelgemeente nog populair? Hoeveel geld leg je er tegenwoordig op tafel voor een eigen stek en welke panden staan momenteel te koop? Stephanie Allegaert van immokantoor Woon! geeft de antwoorden in een nieuwe aflevering van onze reeks Huizenjacht.
 2. M vastgoed veert op, ruim een jaar na overlijden van stichter: “Ignace blijft voor altijd bij ons, in elk kantoor hangt zijn foto”
  PREMIUM
  Kortrijk/Roeselare

  M vastgoed veert op, ruim een jaar na overlijden van stichter: “Ignace blijft voor altijd bij ons, in elk kantoor hangt zijn foto”

  Immozaak M Vastgoed, goed een jaar geleden in bijzonder zwaar weer na het onverwacht heengaan van medezaakvoerder Ignace Vandoorne (44) en het komen aanzetten van de coronacrisis, veert op. Zo zijn er twee nieuwe kantoren geopend in Kortrijk en Roeselare. “Ignace blijft voor altijd bij ons, in elk kantoor hangt zijn foto”, zegt zaakvoerder en vriend Kevin Vandamme.