Een sfeerbeeld van afgelopen zondag, SV Zulte Waregem (rood/wit) in actie tegen Union. De ploeg moest met 4-0 het onderspit delven. Vanavond komen ze niet naar de supportersavond van supportersclub De Sportduif in Anzegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Een sfeerbeeld van afgelopen zondag, SV Zulte Waregem (rood/wit) in actie tegen Union. De ploeg moest met 4-0 het onderspit delven. Vanavond komen ze niet naar de supportersavond van supportersclub De Sportduif in Anzegem. © Photonews/Davy Demets

Spelers SV Zulte Waregem geven enkele uren voor supportersavond forfait: “De broodjes waren al besteld. Een schande is dit”

waregem/anzegemGrote teleurstelling bij de leden van supportersclub De Sportduif in Anzegem, al jaar en dag trouwe supporters van voetbalploeg SV Zulte Waregem. Vanavond stond een meet-and-greet met de spelers op het programma, maar luttele uren voor het event kreeg voorzitter Davy Demets te horen dat ze niet komen. Dagje verlof. “We maken ons als supportersclub volledig belachelijk”, klinkt het boos. We checkten bij de club wat er is misgelopen.

 1. 5 redenen waarom je het bezoekmoment van het laatste appartement van Waterfront niet mag missen

  5 redenen waarom je het bezoekmo­ment van het laatste apparte­ment van Waterfront niet mag missen

  Op zoek naar een nieuwe stek op een steenworp van het centrum van Waregem? Noteer zaterdag 25 maart dan in je agenda. Dan vindt er namelijk tussen 8.30 uur en 19 uur een bezoekmoment plaats in het laatste beschikbare appartement van nieuwbouwproject Waterfront. “Snel zijn is de boodschap. Er is immers heel veel interesse”, aldus Michaël Vandaele, Senior Project Developer bij ION. Ontdek hier waarom je er absoluut bij wilt zijn.
 2. Wat te doen in de Westhoek: deze 10 bezienswaardigheden mag je niet missen

  Wat te doen in de Westhoek: deze 10 beziens­waar­dig­he­den mag je niet missen

  Zin in een uitstapje dicht bij huis? Daarvoor is de charmante Westhoek de ideale uitvalsbasis. Er valt namelijk heel wat te beleven in de West-Vlaamse streek: van wandelen langs de vestingen in Ieper tot soldaten herdenken op Tyne Cot Cemetery in Passendale. Geen idee waar te beginnen? Wij geven je alvast tien tips met bezienswaardigheden en activiteiten die je niet mag missen.
  Heuvelland, Diksmuide, Zonnebeke, Poperinge, Ieper