De leerlingen vormden samen een rode neus op de speelplaats. Trots houden ze een bord op met daarop de ingezamelde som geld.
Volledig scherm
De leerlingen vormden samen een rode neus op de speelplaats. Trots houden ze een bord op met daarop de ingezamelde som geld. © Sint-Paulusschool

Sint-Paulusschool campus VTI zamelt 1.924 euro in naar aanleiding van Rode Neuzen Dag

De Sint-Paulusschool campus VTI in Waregem heeft 1.924 euro ingezameld naar aanleiding van Rode Neuzen Dag, de inzamelactie van VTM, Q-Music en HLN, in samenwerking met Belfius. De vierde editie van ‘Rode Neuzen Dag’ zet dit jaar in op het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van jongeren in Vlaanderen.

0 reacties

 1. Na AZ Groeninge starten ook Waregems OLV van Lourdesziekenhuis en Sint-Jozefskliniek in Izegem met Onco@home
  Kortrijk/Waregem

  Na AZ Groeninge starten ook Waregems OLV van Lourdeszie­ken­huis en Sint-Jozefskli­niek in Izegem met Onco@home

  Onco@home, die het mogelijk maakt om gespecialiseerde zorg bij kankerpatiënten deels ook thuis te doen, wordt uitgebreid. Nu werkt de dienst al met partners AZ Groeninge in Kortrijk, Wit-Gele Kruis, i-mens, ZorgConnect en Kom op tegen Kanker. Sinds deze maand kunnen ook patiënten die behandeld worden in het Onze-Lieve-Vrouw van Lourdesziekenhuis in Waregem kiezen voor deze alternatieve zorgvorm. Er worden nu 40 Onco@home-thuisverpleegkundigen ingezet.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije