Nathalie Delaey (48) krijgt de fakkel door van Sabine Verkinderen die er 28 jaar lang achter de toonbank stond.
Volledig scherm
Nathalie Delaey (48) krijgt de fakkel door van Sabine Verkinderen die er 28 jaar lang achter de toonbank stond. © Kaas en Co

Sabine neemt na 28 jaar afscheid van Kaas en Co, Nathalie neemt over

waregemTraiteurszaak Kaas en Co is overgenomen door Nathalie Delaey (48). Ze neemt de fakkel over van Sabine Verkinderen, die er 28 jaar lang achter de toonbank stond.

 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Uiterst zeldzame grote behangersbij duikt in Harelbeke op
  Harelbeke

  Uiterst zeldzame grote behangers­bij duikt in Harelbeke op

  Twee jaar na het spotten van twee mannetjes van de heel zeldzame grote behangersbij (Megachile lagopoda) in provinciedomein Bergelen in Gullegem, is er weer een mannelijk exemplaar gezien. Deze keer was dat tijdens het recente project ‘Gavers uitgepluisd’ van de werkgroep Aculea West-Vlaanderen, in provinciedomein De Gavers in Harelbeke. Dat meldt Natuurpunt. De grote behangersbij vliegt in Midden-Europa van begin juli tot eind augustus.