Anneke Vanheusden bij de cava en biermanden die te koop aangeboden worden om de Powerchair Hockey Foundation te steunen.
Volledig scherm
Anneke Vanheusden bij de cava en biermanden die te koop aangeboden worden om de Powerchair Hockey Foundation te steunen. © Pieterjan Neirynck

Powerchair Hockey Foundation verkoopt cava en biermanden: “Alle activiteiten dit jaar moeten schrappen”

WaregemNet zoals heel wat verenigingen kampt de vzw Powerchair Hockey Foundation in dit coronajaar met problemen om de broodnodige financiële middelen op te halen. Dankzij Hein Defrenne van het Sportkafee kan de vereniging toch de kas spijzen met de verkoop van biermanden en cava.

 1. Erevoorzitter Frans Bulcaen (86) van RC Waregem is overleden: “Er lopen er maar weinig rond met zoveel jaren trouwheid aan een club”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Erevoorzit­ter Frans Bulcaen (86) van RC Waregem is overleden: “Er lopen er maar weinig rond met zoveel jaren trouwheid aan een club”

  In het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem is erevoorzitter Frans Bulcaen (86) van eersteprovincialer Racing Waregem overleden. In het Mirakelstadion had hij heel veel verdiensten. Hij was een voorzitter uit de duizend. Frans Bulcaen maakte in 2006 via de eindronde de promotie naar de toenmalige tweede klasse mee. In april 2012 werd hij als preses van RC Waregem opgevolgd door Jan Devos. Nadien bleef Frans Bulcaen ‘zijn’ Rassing trouw.
 2. Twee nieuwkomers en slechts een vertrekker bij RC Waregem: “Het is de bedoeling ons in de breedte te versterken en enkele jongeren bij de kern toe te voegen”
  voetbal eerste provinciale

  Twee nieuwko­mers en slechts een vertrekker bij RC Waregem: “Het is de bedoeling ons in de breedte te versterken en enkele jongeren bij de kern toe te voegen”

  Op één na blijven alle spelers bij eersteprovincialer Racing Waregem. Alleen Mo El Hajji vertrekt in het Mirakelstadion. Niels Verschuere (Jong Zulte) en Arnaut Devenyns (KVK Avelgem) zijn momenteel de enige nieuwkomers. “We zijn nog in gesprek met twee spelers”, aldus trainer Jason Tarras.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"