Fauve Willems (rechts) runt nu al een jaar of vier de frituur op de hoek van de Koekoeksstraat met de Posterijstraat, in het centrum van Sint-Eloois-Vijve.
Volledig scherm
Fauve Willems (rechts) runt nu al een jaar of vier de frituur op de hoek van de Koekoeksstraat met de Posterijstraat, in het centrum van Sint-Eloois-Vijve. © RV

Overvaller spuit product in ogen frituriste Fauve en steelt dagrecette: “Al 15 keer geviseerd door criminelen, het mag stoppen”

Sint-Eloois-Vijve/RonseFauve Willems (32) uit Ronse is weer een ontgoocheling rijker. Toen de uitbaatster van frituur Fauve in Sint-Eloois-Vijve vrijdagavond na sluitingstijd huiswaarts reed, merkte ze dat er iets fout was met haar bestelwagen. Ze stopte en nam een kijkje, maar werd overvallen. De dader spoot met een spray in haar ogen. “Al vijftien keer in vier jaar kreeg ik met criminaliteit te maken. Het mag nu stoppen.”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. ‘De Zingende Ster’ Georges (87) geeft het beste van zichzelf in The Voice Senior: “Ik ben een podiumbeest”
  Waregem

  ‘De Zingende Ster’ Georges (87) geeft het beste van zichzelf in The Voice Senior: “Ik ben een podium­beest”

  In normale tijden schittert Georges Verhaeghe (87) elk jaar op het podium van toneelvereniging De Zingende Sterren. In dit coronajaar ging de bekende Waregemnaar het hogerop zoeken: vrijdag is hij te zien in The Voice Senior op VTM. “Mijn kinderen schreven me in en hebben me pas een week voordien ingelicht. Achteraf bekeken was het een zalige verrassing”, vertelt hij.
 1. Na busreis knalt voetbalsupporter met 2,58 promille tegen werfsignalisatie: twee maanden rijverbod en alcoholslot
  Waregem/Harelbeke

  Na busreis knalt voetbalsup­por­ter met 2,58 promille tegen werfsigna­li­sa­tie: twee maanden rijverbod en alcohol­slot

  Amper een maand veroordeeld voor een ongeval onder invloed van alcohol of een jongeman uit Waregem knalde in Harelbeke met zijn wagen tegen werfsignalisatie én pleegde vluchtmisdrijf. Hij bleek bovendien met 2,58 promille alcohol in het bloed achter het stuur te zitten. Het leverde hem alvast een fikse boete, twee maanden rijverbod én de verplichte installatie van een alcoholslot voor 3 jaar op.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië