De rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank in Kortrijk. © Alexander Haezebrouck

Opschorting van straf voor rechercheur na schenden beroepsgeheim

WaregemEen rechercheur van de politiezone Mira heeft van de rechter een opschorting van straf gekregen voor het schenden van zijn beroepsgeheim. Hij gaf verschillende keren namen door van nummerplaten die opgevraagd werden door zijn tipgever.

 1. Jonathan brengt song uit met tekst die overleden Melanie schreef voor haar dochter: “Een mooie herinnering voor Lauren(4)”
  anzegem

  Jonathan brengt song uit met tekst die overleden Melanie schreef voor haar dochter: “Een mooie herinne­ring voor Lauren(4)”

  Muzikant Jonathan D’Hondt (40) uit Anzegem heeft een song uitgebracht om psychisch lijden onder de aandacht te brengen. De tekst van het liedje is geschreven door zijn vriendin Melanie, die tijdens de eerste lockdown uit het leven stapte. “Het is een heel emotionele boodschap geworden, waarin Melanie uitlegt hoe lastig het was om de vrolijke mama te willen zijn”, zegt Jonathan.
 2. Al 10.294 inwoners gevaccineerd in Waregems vaccinatiecentrum
  Waregem/Wielsbeke/Deerlijk/Anzegem

  Al 10.294 inwoners gevacci­neerd in Waregems vaccinatie­cen­trum

  De teller van het vaccinatiecentrum in Waregem, waar inwoners uit Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke worden gevaccineerd, staat op 10.294. Dat is 16,97 procent van alle meerderjarigen, maar nu al meer dan het totaal aantal inwoners van Wielsbeke. Daar wonen 9.846 mensen. “Bedankt aan iedereen die zich al liet inenten”, zeggen de vier burgemeesters. De medewerkers in het vaccinatiecentrum in Waregem Expo vaccineren ondertussen verder richting de volgende mijlpaal.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee