De nieuwjaarsrecepties vinden plaats op zondag 8 januari 2023 van 11.00u. tot 13.30u.
Volledig scherm
De nieuwjaarsrecepties vinden plaats op zondag 8 januari 2023 van 11.00u. tot 13.30u. © Rebecca Fertinel

Opnieuw nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners

waregem
Na twee jaar zonder nieuwjaarsreceptie neemt het stadsbestuur de traditie weer op om alle inwoners uit te nodigen om het glas te heffen op het nieuwe jaar.

 1. Mbaye Leye wil met Zulte Waregem zesde bekerfinale bereiken: “KV Mechelen en wij zijn elkaar waard”
  voetbal jupiler pro league

  Mbaye Leye wil met Zulte Waregem zesde bekerfina­le bereiken: “KV Mechelen en wij zijn elkaar waard”

  Nadat Union gisteravond zijn heenmatch met 1-0 won van Antwerp, zijn vanavond Zulte Waregem en KV Mechelen aan de beurt. In de ‘kleine’ halve finale strijden de twee outsiders voor de beste uitgangspositie om eind deze maand een plaats in de bekerfinale van eind april in het Koning Boudewijnstadion te veroveren. Zeker voor Mbaye Leye is het een uitdaging om, na doel 1 met het behoud in eerste klasse, daar een doel 2 als toetje bovenop te versieren. “Daarom was ik tevreden dat we bij de loting de twee grote kleppers ontliepen”, zegt de coach van Essevee.
 2. Spelers SV Zulte Waregem geven enkele uren voor supportersavond forfait: “De broodjes waren al besteld. Een schande is dit”
  PREMIUM
  waregem/anzegem

  Spelers SV Zulte Waregem geven enkele uren voor supporters­avond forfait: “De broodjes waren al besteld. Een schande is dit”

  Grote teleurstelling bij de leden van supportersclub De Sportduif in Anzegem, al jaar en dag trouwe supporters van voetbalploeg SV Zulte Waregem. Vanavond stond een meet-and-greet met de spelers op het programma, maar luttele uren voor het event kreeg voorzitter Davy Demets te horen dat ze niet komen. Dagje verlof. “We maken ons als supportersclub volledig belachelijk”, klinkt het boos. We checkten bij de club wat er is misgelopen.