Met deze aanleg door de stad kunnen alle (jeugd)spelers van Jong Vijve niet alleen intensiever gebruik maken van hun accommodatie, ook een betere spreiding van trainingen en wedstrijden is nu mogelijk.
Volledig scherm
Met deze aanleg door de stad kunnen alle (jeugd)spelers van Jong Vijve niet alleen intensiever gebruik maken van hun accommodatie, ook een betere spreiding van trainingen en wedstrijden is nu mogelijk. © Henk Deleu

Ook in Vijve is het kunstgrasveld officieel in gebruik genomen

Sint-Eloois-Vijve/WaregemDe leden van voetbalclub Jong Vijve hebben hun nieuw kunstgrasveld in gebruik genomen. Het is 1 van de 4 kunstgrasvelden die het stadsbestuur in de voorbije tijd liet aanleggen bij Waregemse voetbalclubs. Ook de parkzone naast en rond de velden kreeg een flinke opsmukbeurt.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Griezelen in Zuid West-Vlaanderen: 10 tips voor een geslaagde Halloween
  PREMIUM
  Zuid West-Vlaanderen

  Griezelen in Zuid West-Vlaanderen: 10 tips voor een geslaagde Halloween

  Het griezeligste feest van het jaar nadert met rasse schreden. Aan heel wat Vlaamse voordeuren kan je nu al pompoenen, spookjes of heksen spotten, terwijl wij onze keukenkast alvast aanvulden met wat extra snoep. De gevolgen van corona dunden het traditioneel rijke aanbod in het zuiden van West-Vlaanderen ook dit jaar helaas wat uit, maar dat neemt niet weg dat er flink gegriezeld kan worden in aanloop naar 31 oktober.
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.