Met deze aanleg door de stad kunnen alle (jeugd)spelers van Jong Vijve niet alleen intensiever gebruik maken van hun accommodatie, ook een betere spreiding van trainingen en wedstrijden is nu mogelijk.
Volledig scherm
Met deze aanleg door de stad kunnen alle (jeugd)spelers van Jong Vijve niet alleen intensiever gebruik maken van hun accommodatie, ook een betere spreiding van trainingen en wedstrijden is nu mogelijk. © Henk Deleu

Ook in Vijve is het kunstgrasveld officieel in gebruik genomen

Sint-Eloois-Vijve/WaregemDe leden van voetbalclub Jong Vijve hebben hun nieuw kunstgrasveld in gebruik genomen. Het is 1 van de 4 kunstgrasvelden die het stadsbestuur in de voorbije tijd liet aanleggen bij Waregemse voetbalclubs. Ook de parkzone naast en rond de velden kreeg een flinke opsmukbeurt.

  1. Ouders van Daan (14) urenlang verhoord door politie: “Onderzoek naar pesterijen op school lijkt nu echt begonnen”
    PREMIUM
    Waregem

    Ouders van Daan (14) urenlang verhoord door politie: “Onderzoek naar pesterijen op school lijkt nu echt begonnen”

    De politie heeft de ouders van Daan — de jongen van 14 die uit het leven stapte na aanhoudende pesterijen — urenlang verhoord. Daarbij deden moeder en vader hun relaas van de laatste weken en het laatste weekend met hun zoon. Het is de eerste stap in een onderzoek dat wellicht nog even zal duren. Zo is er veel onduidelijkheid over een foto van Daan die op school rondging en een incident op een fuif in het weekend voor zijn dood.