Het kruispunt Zeswegen is beveiligd. De Molen- en Muizelstraat komen niet meer op het kruispunt uit.
Volledig scherm
Het kruispunt Zeswegen is beveiligd. De Molen- en Muizelstraat komen niet meer op het kruispunt uit. © Henk Deleu

Noorder- en Westerlaan weer open voor verkeer

Na ruim twee jaar werken zijn de Noorder- en Westerlaan (R35) weer open voor het verkeer. De heraanleg kostte 6,5 miljoen euro. Er is vanavond om 18.30 uur een officiële opening in de Westerlaan nabij het Atheneum, in aanwezigheid van het stadsbestuur en het agentschap wegen en verkeer (AWV) West-Vlaanderen.

1 reactie

 • Dirk Adams

  4 jaar geleden
  Om daar 2 jaar aan te werken lijkt het nergens op! Misschien heeft er wel iemand goed aan verdiend?!?
 1. Pamphiel Pareyn schrijft voor tweede jaar triatlondriedaagse in Nieuwpoort op zijn naam: “Blij met verlenging titel”
  Triatlon

  Pamphiel Pareyn schrijft voor tweede jaar tri­atlondrie­daag­se in Nieuwpoort op zijn naam: “Blij met verlenging titel”

  Een volledige triatlon gespreid over drie dagen. Dat was afgelopen weekend het concept van het Long Course Weekend Belgium in Nieuwpoort. Pamphiel Pareyn en Marie-Claire Willems toonden zich de beste Flandriens over 3,8 km zwemmen op vrijdag, de 177 km toertocht en 3 km competitie fietsen op zaterdag en de marathon op zondag. Voor Waregemnaar Pareyn is het al de tweede zege op rij in Nieuwpoort.
 2. Katapulteer jezelf terug naar de middeleeuwen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Katapul­teer jezelf terug naar de middeleeu­wen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen

  Nog geen plannen voor het weekend? Het zuiden van onze provincie biedt dit weekend heel wat mogelijkheden voor een leuke uitstap. De muziekliefhebber kan terecht in Izegem, de Bourgondiër daarentegen in Zonnebeke. De cultuurfanaten krijgen drie expo’s voorgeschoteld, terwijl je in Ieper de vrede kan vieren. Keer je liever eens terug in de tijd? Dan moet je in Westrozebeke zijn. Veel plezier!
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.