Tegen 2022 zal de politiezone Mira acht identieke combi's in gebruik nemen. De eerste twee zijn alvast geleverd. Op foto, vlnr: commissaris Michaël Vanden Heede, twee inspecteurs van de interventiedienst en Franco Dejaeghere, aankoopverantwoordelijke van de politiezone.
Volledig scherm
Tegen 2022 zal de politiezone Mira acht identieke combi's in gebruik nemen. De eerste twee zijn alvast geleverd. Op foto, vlnr: commissaris Michaël Vanden Heede, twee inspecteurs van de interventiedienst en Franco Dejaeghere, aankoopverantwoordelijke van de politiezone. © Hans Verbeke

Nieuwe politiecombi’s ingericht na overleg met interventieploegen: al twee geleverd, nog zes op komst

De politiezone Mira moet tegen 2022 over acht nieuwe, identieke combi’s beschikken. De eerste twee exemplaren werden woensdag geleverd. “Het zijn eigenlijk rijdende kantoren die het werk voor onze mensen makkelijker maken en het comfort groter voor de burger die met ons in contact komt”, zegt woordvoerder Michaël Vanden Heede.

 1. Voetbal zonder publiek is streep door rekening voor cateringbedrijf Verkindere: “Balen, al begrijp ik de beslissing”
  PREMIUM
  Izegem

  Voetbal zonder publiek is streep door rekening voor cateringbe­drijf Verkindere: “Balen, al begrijp ik de beslissing”

  Niet alleen de profclubs zijn ontgoocheld dat er de komende tijd geen toeschouwers meer welkom zijn op voetbalmatchen, ook voor cateringbedrijf Verkindere is het een bittere pil om te slikken. Hun zestig hamburger- en tapkramen moeten tijdelijk weer op stal en dat is een streep door de rekening, net nu er enkele aantrekkelijke Champions League-thuismatchen van Club Brugge zaten aan te komen.
 2. 1.214 positieve testen in Zuid-West-Vlaanderen: weekrecords volgen elkaar snel op
  Zuid-West-Vlaanderen

  1.214 positieve testen in Zuid-West-Vlaanderen: weekre­cords volgen elkaar snel op

  De weekrecords in Zuid-West-Vlaanderen volgen elkaar in sneltempo op. De nieuwste weekcijfers van woensdag 14 tot en met dinsdag 20 oktober melden 1.214 positieve testen. Dat zijn er 121 meer dan de cijfers van dinsdag 13 tot en met maandag 19 oktober. Eerder maakte voorzitter Philippe De Coene (sp.a) van de welzijnsintercommunale W13 bekend dat het lokale team voor contactopsporing en brononderzoek fors uitgebreid wordt.