Pieter Deseyn (26), Tine Vandeburie (25), Wouter Deseyn (27) en Gilles Eggermont (27) appreciëren de geste van SV Zulte Waregem.
Volledig scherm
Pieter Deseyn (26), Tine Vandeburie (25), Wouter Deseyn (27) en Gilles Eggermont (27) appreciëren de geste van SV Zulte Waregem. © Henk Deleu

Niet-gevaccineerden volgen match van hun ploeg in apart vak: “Een mooie oplossing die de club heeft voorgesteld”

WaregemNiet-gevaccineerde abonnees van SV Zulte Waregem kunnen vanavond vanuit het de aparte bezoekerstribune de thuismatch van hun ploeg tegen Club Brugge volgen. Vanaf vandaag wordt in de voetbalstadia immers gewerkt met het Covid Safe Ticket, zodat fans hun ploeg zonder afstand en zonder mondmasker kunnen aanmoedigen. In het aparte vak werd nog gewerkt met de horecaregels: in bubbels en met mondmasker voor verplaatsingen.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. 140 vrijwilligers trekken naar door overstroming getroffen Trooz om puin te ruimen: “Een confronterende ervaring”
  Kortrijk

  140 vrijwilli­gers trekken naar door overstro­ming getroffen Trooz om puin te ruimen: “Een confronte­ren­de ervaring”

  Drie maanden (!) na de zware overstromingen in Wallonië blijken er nog steeds heel wat inwoners dik in de miserie te zitten. De Deerlijkse brandweerman Juan Herrero doet daar iets aan. Samen met enkele andere mensen bracht hij afgelopen zaterdag 140 vrijwilligers op de been om in het dorp Trooz de schade te gaan herstellen. “De nood is nog altijd hoog, vooral met de winter voor de deur.”
 3. Ex-uitbater van failliete Waregemse Funcafé zit in de cel: “Hij bleef maar doordoen, ondanks een beroepsverbod”
  Waregem

  Ex-uitbater van failliete Waregemse Funcafé zit in de cel: “Hij bleef maar doordoen, ondanks een beroepsver­bod”

  Geert Titeca (46) zit in de cel. De man die in Waregem en ver daarbuiten bekend is als voorzitter van de supportersfederatie van voetbalclub Zulte-Waregem, kreeg enkele jaren geleden een beroepsverbod wegens het bedrieglijk faillissement van het Funcafé in Waregem. Het belette hem echter niet om toch weer actief te zijn en dus is voor het gerecht de maat vol.