“Normaal hebben we zo’n 1500 tot 1700 bezoekers, we hopen dat er dit jaar opnieuw veel mensen langskomen.”
Volledig scherm
“Normaal hebben we zo’n 1500 tot 1700 bezoekers, we hopen dat er dit jaar opnieuw veel mensen langskomen.” © Kurt Koestert

Na een jaartje onderbreking organiseert burgemeester weer Kurt Koestert voor het goede doel

waregemVrijdag is er ‘Kurt Koestert’ in Waregem, het traditionele bal van de burgemeester in Waregem Expo. Het is al voor de vierde editie dat burgemeester Kurt Vanryckeghem Kurt Koestert organiseert, en ook nu weer gaat de opbrengst naar het goede doel.

 1. POLL. Kortrijk brengt hoop met kerstmarkt, ijspiste én foor, bloedrode coronacijfers of niet. Doen of onverantwoord?
  Kortrijk

  POLL. Kortrijk brengt hoop met kerstmarkt, ijspiste én foor, bloedrode coronacij­fers of niet. Doen of onverant­woord?

  Het aantal coronabesmettingen bereikt recordhoogtes in Zuid-West-Vlaanderen. Maar in Kortrijk wil het stadsbestuur ook een boodschap van hoop en positiviteit brengen. Door met strikte coronamaatregelen de kerstmarkt, ijspiste en foor tóch een kans te geven. Wij vragen ons af wat Kortrijkzanen en bezoekers hier zelf van vinden en lanceren een poll. Geen ons uw mening.
 2. Coronabesmettingen halen recordhoogtes in Zuid-West-Vlaanderen: “Zo dicht kwam het nog nooit”
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronabe­smet­tin­gen halen recordhoog­tes in Zuid-West-Vlaanderen: “Zo dicht kwam het nog nooit”

  De coronacijfers stijgen tot ongeziene recordhoogtes in Zuid-West-Vlaanderen. Er waren tijdens de week van woensdag 17 tot en met dinsdag 23 november 3.785 positieve gevallen. Dat zijn er 739 (+24,2 procent) meer dan een week geleden. Nooit eerder waren er zo’n hoge weekcijfers in onze regio, over alle coronagolven heen bekeken. De hoge ziekenhuiscijfers blijven wel vrij stabiel met een lichte stijging in AZ Groeninge - 67 coronapatiënten, waarvan 8 op intensieve – en een lichte daling in AZ Delta, waar het in week van 118 naar 111 coronapatiënten ging. Al blijft de druk ook daar zeer hoog, met bijvoorbeeld tot vijftien procent aan personeelsuitval in AZ Groeninge.