Thibaut Taelman en Jeroen Vanbellegem fietsen naar de Noordkaap voor het goede doel.
Volledig scherm
Thibaut Taelman en Jeroen Vanbellegem fietsen naar de Noordkaap voor het goede doel. © Henk Deleu

Met de fiets naar de Noordkaap voor Kom op tegen Kanker

Jeroen Vanbellegem (26) uit Waregem en Thibaut Taelman (26) uit Kerkhove zijn zaterdag begonnen aan een trip aan van 3.400 kilometer naar de Noordkaap. Ze willen daarmee Kom op tegen Kanker steunen. “We waren al langer van plan de tocht te doen, maar omdat er enkele familieleden van ons gestorven zijn aan de ziekte, koppelen we de trip aan een goed doel.” 

2 reacties

 • Quiara Tondeur

  2 jaar geleden
  Veel succes aan jullie! 2 klasbakken met een hart op de juiste plaats!
 • Patricia Libert

  2 jaar geleden
  Succes Thibaut en Jeroen! Jullie zijn 2 schatten met het hart op de juiste plaats.
 1. RESTOTIP. De Kring in Wortegem-Petegem: “Heerlijke maaltijden, en de fijne humor van de gastheer doet de rest”
  PREMIUM
  WORTEGEM-PETEGEM

  RESTOTIP. De Kring in Wortegem-Petegem: “Heerlijke maaltijden, en de fijne humor van de gastheer doet de rest”

  Al meer dan 25 jaar is Brasserie De Kring in de Kortrijkstraat 44 in Wortegem-Petegem een vaste waarde. Françoise Tack (67) en zoon Fabien Meert (41) zweren bij de Frans-Belgische keuken. ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’: ze maakten van de coronapauze dankbaar gebruik voor een totale make-over van hun zaak. Wij gingen kijken en proeven. Lees hier meer restotips.
 2. FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergetelijke hoogtepunten”

  FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergete­lij­ke hoogtepun­ten”

  Zaterdag begint SV Zulte Waregem aan de 21ste competitie sinds de fusie tussen Zultse VV en SV Waregem, de 17de opeenvolgende in de hoogste reeks. Francky Dury, die als succescoach liefst achttien en een half van die twintig jaar vanop de eerste rij meemaakte, kijkt samen met ons even in de achteruitkijkspiegel. In deel 1 blikt hij terug op de vijf absolute hoogtepunten, waarvan het mooiste ook zijn grootste ontgoocheling werd. Want echte dieptepunten kende Dury met Essevee eigenlijk niet: “We hebben mindere jaren gehad, maar we wisten ons steeds 5 matchen voor het einde te handhaven en zijn nooit gedegradeerd. Dat zou pas een dieptepunt zijn geweest.”
 3. Na de American Dream maakte Carl Bouckaert (67) ook Olympische dromen waar: “Onvergetelijke ervaringen dankzij uit de hand gelopen hobby”
  Paardensport bijna vergeten olympiërs

  Na de American Dream maakte Carl Bouckaert (67) ook Olympische dromen waar: “Onvergete­lij­ke ervaringen dankzij uit de hand gelopen hobby”

  Er zit nog avontuur in zijn lichaam, maar Carl Bouckaert blikt al op een gelukkig en rijkelijk gevuld leven terug. De Waregemnaar veroverde de Amerikaanse zakenwereld, voedde met toenmalige vrouw Mieke vier kinderen op, organiseerde TomorrowWorld op zijn eigen Bouckaert Farm en nam tussendoor aan de Olympische Spelen van Sydney (2000) en Londen (2012) deel als eventingruiter. “Succes heeft meerdere dimensies.”