Het Huis van de Kerstman in Waregem.
Volledig scherm
Het Huis van de Kerstman in Waregem. © Pieterjan Neirynck

Meer dan 15.000 bezoekers voor Huis van de Kerstman in stadspark

WaregemDe eerste editie van het Huis van de Kerstman in het stadspark Baron Casier is een groot succes gebleken. Meer dan 15.000 bezoekers kwamen een kijkje nemen.

 1. Francky Dury (Zulte Waregem): “Ik zag Waasland-Beveren maandag, dat is echt geen slechte ploeg, hoor”
  VOETBAL 1A

  Francky Dury (Zulte Waregem): “Ik zag Waas­land-Beveren maandag, dat is echt geen slechte ploeg, hoor”

  Wintertransfers zag hij voorlopig nog niet binnen dwarrelen aan de Gaverbeek, maar toch is trainer Francky Dury absoluut niet slecht gemutst dezer dagen. Hij hult zich daarbij nogal in nevelen: “Neen, ik hou er geen rekening mee dat er niemand meer bijkomt, maar ik sluit ook niet uit dat dit wel het geval zal zijn”. Voor de trip naar Waasland-Beveren legt de coach van Zulte Waregem de lat hoog. “Ja, ook ik win liever met goed voetbal.”
 2. Waregemse ondernemer pikt in op pokébowlhype en start fastfoodketen: “Eerste vestiging in eigen stad, want ik blijf trouw aan mijn roots”
  PREMIUM
  Waregem

  Waregemse ondernemer pikt in op pokébowlhy­pe en start fastfoodke­ten: “Eerste vestiging in eigen stad, want ik blijf trouw aan mijn roots”

  Ondernemers Ahmed Hilami (42) en Stephanie Spillebeen (40) uit Waregem hebben grote plannen voor 2021. Begin maart openen ze in de Stationsstraat de eerste vestiging van Bowls.be, waarna Ahmed in de loop van dit jaar nog eens zeven restaurants uit de grond wil stampen. Brussel, Namen, Gent, Kortrijk, Brugge en Roeselare staan alvast op het lijstje.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis