Mama Evy Reynkens, papa Kevin Dujardin, Luna en broer Léon. Het gezin zamelt geld in via een crowdfundingsactie, om de zorg voor Luna te kunnen blijven betalen.
Volledig scherm
Mama Evy Reynkens, papa Kevin Dujardin, Luna en broer Léon. Het gezin zamelt geld in via een crowdfundingsactie, om de zorg voor Luna te kunnen blijven betalen. © Henk Deleu

Medische kosten ziek dochtertje (2,5) lopen hoog op, dus starten ouders crowdfunding: “Wij eten soms niet, zodat we haar sondevoeding kunnen betalen”

Na lang twijfelen zijn Evy Reynkens en Kevin Dujardin uit Waregem gestart met een crowdfunding voor hun zieke dochtertje Luna (2,5). Het meisje lijdt aan een chromosoomafwijking en dat brengt heel wat kosten met zich mee. “Dit voelt als bedelen, maar we moeten onze trots wel opzijzetten. Nu al slaan we soms een maaltijd over, om toch maar haar sondevoeding, die 600 euro per maand kost, te kunnen betalen”, zegt Evy.

 1. Coronacijfers blijven beter worden in Zuid-West-Vlaanderen: “Maar het tij kan snel keren na Kerstmis en Nieuwjaar”
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers blijven beter worden in Zuid-West-Vlaanderen: “Maar het tij kan snel keren na Kerstmis en Nieuwjaar”

  De curve in Zuid-West-Vlaanderen blijft dalen. De nieuwste weekcijfers van vrijdag 13 tot en met donderdag 19 november melden 769 positieve gevallen. Dat zijn er 251 minder dan het vorig gepubliceerd weekoverzicht van donderdag 5 tot en met woensdag 11 november. “Het is ongeveer met een kwart gedaald bij een week geleden. Het moet nu verder fors naar beneden. En het tij kan snel opnieuw keren, als er sommige mensen zot doen of met velen bijeenkomen in de periode van Kerstmis en Nieuwjaar”, zegt Philippe De Coene (sp.a), voorzitter van de welzijnsintercommunale W13.
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 3. Trainer Pieter Van der Sloten ook volgend seizoen bij SK Beveren-Leie. Voorzitter Claude Bamelis: “De klik met de spelers is er, ze zijn zeer content over onze trainer”
  voetbal tweede provinciale

  Trainer Pieter Van der Sloten ook volgend seizoen bij SK Beveren-Leie. Voorzitter Claude Bamelis: “De klik met de spelers is er, ze zijn zeer content over onze trainer”

  Pieter Van der Sloten is ook volgend seizoen trainer van tweedeprovincialer SK Beveren-Leie. Hij nam vorig seizoen in februari over. “De klik met de spelers is er, ze zijn zeer content over onze trainer. Het was een prioriteit om eerst de trainer voor komend seizoen vast te leggen”, zegt voorzitter Claude Bamelis.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?