De laatstejaarsleerlingen van de Sint-Paulusschool in Waregem hebben vandaag uitbundig hun 50-dagen gevierd. In het Waregemse wordt normaal de 100-dagen gevierd, maar omwille van corona werd die traditie dit jaar ietwat aangepast.
Volledig scherm
De laatstejaarsleerlingen van de Sint-Paulusschool in Waregem hebben vandaag uitbundig hun 50-dagen gevierd. In het Waregemse wordt normaal de 100-dagen gevierd, maar omwille van corona werd die traditie dit jaar ietwat aangepast. © Joyce Mesdag

Leerlingen beleven het hoogtepunt van hun schooljaar: “Je kijkt hier heel je middelbaar naar uit, blij dat er toch iéts kon”

WaregemDe laatstejaarsleerlingen van de Sint-Paulusschool in Waregem hebben vrijdag uitbundig hun 50-dagen gevierd. In het Waregemse wordt normaal de 100-dagen gevierd, maar door corona werd die traditie dit jaar wat aangepast.

  1. Na buurtbewoners protesteren ook Zulte en Waregem tegen breekwerf Grondwerken Dhaene: “Hinder moet voor de buurt beperkt blijven”
    PREMIUM
    Zulte/Waregem/Kruisem

    Na buurtbewo­ners proteste­ren ook Zulte en Waregem tegen breekwerf Grondwer­ken Dhaene: “Hinder moet voor de buurt beperkt blijven”

    De vergunningsaanvraag voor de breekwerf van de firma Grondwerken D’Haene in Kruisem blijft de gemoederen beroeren. Na een protestactie van buurtbewoners dienen de gemeente Zulte en de stad Waregem een bezwaarschrift in bij de gemeente Kruisem. De lokale besturen uiten hun bezorgdheid over mogelijke problemen met mobiliteit, geluidsoverlast en stofhinder.