De laatstejaarsleerlingen van de Sint-Paulusschool in Waregem hebben vandaag uitbundig hun 50-dagen gevierd. In het Waregemse wordt normaal de 100-dagen gevierd, maar omwille van corona werd die traditie dit jaar ietwat aangepast.
Volledig scherm
De laatstejaarsleerlingen van de Sint-Paulusschool in Waregem hebben vandaag uitbundig hun 50-dagen gevierd. In het Waregemse wordt normaal de 100-dagen gevierd, maar omwille van corona werd die traditie dit jaar ietwat aangepast. © Joyce Mesdag

Leerlingen beleven het hoogtepunt van hun schooljaar: “Je kijkt hier heel je middelbaar naar uit, blij dat er toch iéts kon”

WaregemDe laatstejaarsleerlingen van de Sint-Paulusschool in Waregem hebben vrijdag uitbundig hun 50-dagen gevierd. In het Waregemse wordt normaal de 100-dagen gevierd, maar door corona werd die traditie dit jaar wat aangepast.

 1. Man moet winkelverantwoordelijke 14.000 euro schadevergoeding betalen nadat hij hem tegen de grond sloeg nadat hij diefstal pleegde
  Waregem

  Man moet winkelver­ant­woor­de­lij­ke 14.000 euro schadever­goe­ding betalen nadat hij hem tegen de grond sloeg nadat hij diefstal pleegde

  Op drie december vorig jaar zag een klant van Carrefour Market in Waregem hoe Stephen U. (26) uit Evergem enkele flessen drank wegmoffelde. Die klant ging dat melden bij de winkelverantwoordelijke die op zijn beurt zag hoe de jongeman zonder te betalen naar buiten wandelde. De winkelverantwoordelijke twijfelde niet en zette de achtervolging in. De winkelverantwoordelijke sprak hem aan en vroeg hem de gestolen flessen terug te geven. De jongeman mepte prompt de winkelverantwoordelijke tegen de grond. Ook toen ze beiden op de grond lagen, bleef de dief maar slaan. Een getuige probeerde tussenbeide te komen en verwittigde de politie, maar hij hield niet op. “Het was zelfs zo erg dat de bloedspatten van het slachtoffer op de kledij van de getuige belandden”, pleitte het Openbaar Ministerie tijden het proces. Het slachtoffer liep een neusbreuk en een letsel aan het oog op waardoor zijn zicht verminderd is. Hij moet ook nog een operatie aan de schouder ondergaan.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek