De langspeelfilm met als voorlopige werktitel ‘Holy Rosita’ werd deels opgenomen in Waregem, meerbepaald in en rond de Elindus Arena.
Volledig scherm
De langspeelfilm met als voorlopige werktitel ‘Holy Rosita’ werd deels opgenomen in Waregem, meerbepaald in en rond de Elindus Arena. © Toon Aerts De Wereldvrede

Langspeelfilmdebuut Wannes Destoop deels in Waregem opgenomen

waregemDe opnames van het langspeelfilmdebuut van Wannes Destoop zijn afgerond. Destoop maakte eerder al de felgesmaakte Canvas-reeks Albatros. De langspeelfilm, met als voorlopige werktitel ‘Holy Rosita’, werd deels opgenomen in Waregem, in en rond de Elindus Arena.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor, ook al betekent dat ‘rem’ op aantal feestvierders: “Na deze editie denken we na over onze toekomst”
  harelbeke

  Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor, ook al betekent dat ‘rem’ op aantal feestvier­ders: “Na deze editie denken we na over onze toekomst”

  Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor in Harelbeke. Een zaal die eigenlijk te klein is voor de ambities van de organisatie, maar een feesttent opbouwen op de markt zoals de vorige editie, is financieel niet haalbaar. “Na de volgende editie bekijken we waar we ons Schlagerevent de komende jaren willen organiseren”, zegt voorzitter Christophe Rommens.