Beveren-Leie heeft nu ook een kunstgrasveld.
Volledig scherm
Beveren-Leie heeft nu ook een kunstgrasveld. © Joyce Mesdag

KSK Beveren-Leie heeft nu ook kunstgrasveld

waregem/Beveren-LeieVoetbalclub KSK Beveren-Leie heeft vanaf dit voetbalseizoen een nagelnieuw kunstgrasveld ter beschikking. Het is één van de vier kunstgrasvelden die het stadsbestuur in de voorbije tijd liet aanleggen bij Waregemse voetbalclubs.

 1. Gedronken, drugs genomen, rijbewijs noch verzekering: man speelt auto kwijt tijdens start BOB-campagne
  Waregem/Harelbeke/Ingelmunster

  Gedronken, drugs genomen, rijbewijs noch verzeke­ring: man speelt auto kwijt tijdens start BOB-campagne

  Een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet. Daarmee werd de politie zaterdagnacht geconfronteerd tijdens een grootschalige controleactie bij de start van de BOB-campagne. Een automobilist die het al te bont maakte, mag zich straks aan een stevige straf verwachten in de politierechtbank. “Drugs in het verkeer worden helaas een almaar groter probleem”, zegt Bert Pollet van de politiezone Mira.
 2. Antwerpse Boerentoren krijgt West-Vlaamse touch: “No-nonsense en toch vernieuwend, een beetje zoals we zelf zijn”
  PREMIUM
  Waregem/Anzegem

  Antwerpse Boerento­ren krijgt West-Vlaam­se touch: “No-nonsense en toch vernieu­wend, een beetje zoals we zelf zijn”

  De nieuwe Boerentoren in Antwerpen wordt een vleugje West-Vlaams. Projectontwikkelaar ION uit Waregem mag er samen met Fernard Huts - eigenaar van Katoen Natie - een vernieuwende cultuurtoren van maken. Het gaat hard voor Davy Demuynck (42) en zijn co-ceo Kristof Vanfleteren (42). In amper elf jaar hebben ze een grote naam verworven in de projectontwikkeling, maar als het erop aan komt, zijn ze vooral nog the guy nextdoor. “Voetjes op de grond en normaal doen. Dat is de sleutel”, vindt Demuynck.
 1. Raf maakt al 30 jaar ‘Beverblaadjes’: “Vroeger reed mijn zoon met zijn brommertje rond om briefjes te droppen bij adverteerders”
  waregem

  Raf maakt al 30 jaar ‘Bever­blaad­jes’: “Vroeger reed mijn zoon met zijn brommertje rond om briefjes te droppen bij adverteer­ders”

  Al 30 jaar lang is Raf Demortier (68) de drijvende kracht achter de lokale krant het Beverblaadje in Beveren-Leie. Vorige week viel het 300ste nummer in de bus bij de inwoners van Beveren-Leie, volgende week wordt het 301ste nummer bedeeld. “Ik heb zelfs lezers in Brazilië en Congo, allemaal inwoners van Beveren-Leie die ons digitaal lezen om mee te blijven”, zegt Raf.