Het zware ongeval gebeurde langs de Gentseweg in Sint-Eloois-Vijve. De brandweer had de handen vol om de twee inzittenden te bevrijden.
Volledig scherm
Het zware ongeval gebeurde langs de Gentseweg in Sint-Eloois-Vijve. De brandweer had de handen vol om de twee inzittenden te bevrijden. © Hans Verbeke

Koppel in levensgevaar bij dubbele klap tegen gemetselde duiker: bestuurder (29) mogelijk in slaap gevallen

Sint-Eloois-VijveMeer dan een uur. Zolang heeft de brandweer zondagmorgen op de Gentseweg in Sint-Eloois-Vijve nodig gehad om de inzittenden van een gecrashte wagen te bevrijden. De twee slachtoffers waren er erg aan toe. “De klap was verschrikkelijk”, zegt een buurvrouw.

  1. Mbaye Leye wil met Zulte Waregem zesde bekerfinale bereiken: “KV Mechelen en wij zijn elkaar waard”
    voetbal jupiler pro league

    Mbaye Leye wil met Zulte Waregem zesde bekerfina­le bereiken: “KV Mechelen en wij zijn elkaar waard”

    Nadat Union gisteravond zijn heenmatch met 1-0 won van Antwerp, zijn vanavond Zulte Waregem en KV Mechelen aan de beurt. In de ‘kleine’ halve finale strijden de twee outsiders voor de beste uitgangspositie om eind deze maand een plaats in de bekerfinale van eind april in het Koning Boudewijnstadion te veroveren. Zeker voor Mbaye Leye is het een uitdaging om, na doel 1 met het behoud in eerste klasse, daar een doel 2 als toetje bovenop te versieren. “Daarom was ik tevreden dat we bij de loting de twee grote kleppers ontliepen”, zegt de coach van Essevee.