Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koppel diept voor rechtbank meteen 200 euro schadevergoeding op voor aangevallen agent: “Mijn excuses, zal niet meer gebeuren”

WaregemOngezien tafereel woensdagmiddag voor de correctionele rechtbank in Kortrijk. Een koppel uit Sint-Eloois-Vijve dat terecht stond voor weerspannigheid diepte meteen 200 euro schadevergoeding voor een agent op. De vrouw stond voor de tweede keer in een maand terecht voor problemen met de politie.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren