Het keukenteam van het college, in de nieuwe keuken.
Volledig scherm
Het keukenteam van het college, in de nieuwe keuken. © College Waregem

Keuken in College is vernieuwd: elke dag 1.600 warme maaltijden

De 25 medewerkers van het keukenteam van campus College Waregem bereiden vanaf dinsdag 1 oktober opnieuw zelf elke dag 1.600 warme maaltijden nu de keuken vernieuwd is. De werken startten net voor de zomervakantie. In september was het een maand behelpen met maaltijden van een traiteur.

 1. Stijging van aantal besmettingen in Waregem op dinsdag 20 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Waregem op dinsdag 20 oktober

  In Waregem zijn er op één dag 34 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 28. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 208 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Waregem op 542 te liggen. Omdat Waregem meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Summer (25) riskeert tien jaar cel nadat ze vuur opent op liefdesrivale Grietje (72): “Vat der vernederingen was plots vol”
  PREMIUM
  Wielsbeke

  Summer (25) riskeert tien jaar cel nadat ze vuur opent op liefdesri­va­le Grietje (72): “Vat der vernederin­gen was plots vol”

  “Ayub en Grietje waren me aan het uitlachen. Het vat der vernederingen was plots vol.” Dat was volgens Summer A. (25) uit Temse de ultieme klik om op 10 februari tijdens een bezoek in Wielsbeke een wapen te nemen en twee keer in de richting van haar 72-jarige liefdesrivale Grietje Wieringa (72) te schieten. Acht maanden later verblijft ze nog altijd in de cel en hoorde ze tussen haar tranen door op haar proces in Kortrijk 10 jaar cel vorderen voor poging moord. Zelf betwistte ze dat ze vooraf het plan voor de schietpartij had beraamd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement