Kankerpatiënt Jasper Decock (29) uit Waregem deelt het rauwe en tegelijk het mooie van zijn leven op zijn Instagramaccount. Zoals het feit dat zijn haar uitvalt na de chemo. Met twee jonge kindjes, Julien (3) en Cosette (1), heeft Jasper alvast de beste motivatie vlakbij.
Volledig scherm
PREMIUM
Kankerpatiënt Jasper Decock (29) uit Waregem deelt het rauwe en tegelijk het mooie van zijn leven op zijn Instagramaccount. Zoals het feit dat zijn haar uitvalt na de chemo. Met twee jonge kindjes, Julien (3) en Cosette (1), heeft Jasper alvast de beste motivatie vlakbij. © Instagram Jasper

Jonge papa Jasper (29) deelt strijd tegen kanker met Vlaanderen: “Lotgenoten vinden steun in mijn posts, dat doet deugd”

Waregem/GeluweFoto’s van het bezoek van zijn kindjes in het ziekenhuis. Een filmpje van hoe zijn haar uitvalt door de chemo. Kankerpatiënt Jasper Decock (29) uit Waregem deelt het rauwe maar ook het mooie van zijn leven op zijn Instagramaccount. Het was oorspronkelijk de bedoeling om op die manier vrienden en familie op de hoogte te houden van zijn strijd, maar steeds meer mensen volgen zijn pagina. Het verhaal achter ‘Kameleoncocktail’.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Proces op komst rond gewapende jongeman die hogeschool Vives in lockdown stuurde
  PREMIUM
  Kortrijk/Waregem/Avelgem

  Proces op komst rond gewapende jongeman die hogeschool Vives in lockdown stuurde

  De 19-jarige jongeman uit Desselgem (Waregem) die begin oktober 2021 ‘gewapend’ op de hogeschoolcampus Vives in Kortrijk rondliep, zal zich binnenkort op een proces voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor bedreigingen en wapendracht. Het parket vorderde op de raadkamer de internering. “Maar we onderzoeken momenteel nog of de noodzaak daartoe bestaat en aan de wettelijke voorwaarden is voldaan”, aldus advocaat Stijn Dewolf.
 3. Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universiteit van de criminaliteit.”
  Harelbeke/Kuurne/Waregem/Antwerpen

  Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universi­teit van de criminali­teit.”

  Twee Waregemnaars brachten cocaïne en heroïne op de markt vanuit appartementen in Kuurne en Harelbeke maar het was vanuit Antwerpen dat het transport van kilo’s harddrugs werd geregeld. Een 9-koppige drugsbende stond maandag voor de rechter in Kortrijk terecht voor de verkoop van kilo’s harddrugs. De kopstukken riskeren tot 5 jaar cel.