Kankerpatiënt Jasper Decock (29) uit Waregem deelt het rauwe en tegelijk het mooie van zijn leven op zijn Instagramaccount.  Zoals het feit dat zijn haar uitvalt na de chemo. Met twee jonge kindjes, Julien (3) en Cosette (1), heeft Jasper alvast de beste motivatie vlakbij.
Volledig scherm
PREMIUM
Kankerpatiënt Jasper Decock (29) uit Waregem deelt het rauwe en tegelijk het mooie van zijn leven op zijn Instagramaccount. Zoals het feit dat zijn haar uitvalt na de chemo. Met twee jonge kindjes, Julien (3) en Cosette (1), heeft Jasper alvast de beste motivatie vlakbij. © Instagram Jasper

Jonge papa Jasper (29) deelt strijd tegen kanker met Vlaanderen: “Lotgenoten vinden steun in mijn posts, dat doet deugd”

Waregem/GeluweFoto’s van het bezoek van zijn kindjes in het ziekenhuis. Een filmpje van hoe zijn haar uitvalt door de chemo. Kankerpatiënt Jasper Decock (29) uit Waregem deelt het rauwe maar ook het mooie van zijn leven op zijn Instagramaccount. Het was oorspronkelijk de bedoeling om op die manier vrienden en familie op de hoogte te houden van zijn strijd, maar steeds meer mensen volgen zijn pagina. Het verhaal achter ‘Kameleoncocktail’.

  1. Supporters voelden tweede Belgische titel van Merlier aankomen, het scenario voor het feest lag klaar: “Bij de laatste ronde wist ik dat het tijd was om het café van mama Heidi te gaan openen”
    PREMIUM
    WORTEGEM-PETEGEM

    Supporters voelden tweede Belgische titel van Merlier aankomen, het scenario voor het feest lag klaar: “Bij de laatste ronde wist ik dat het tijd was om het café van mama Heidi te gaan openen”

    In café Sint-Arnolduspleintje van mama Heidi D’Hulst was het opnieuw alle hens aan dek nadat Tim Merlier voor de tweede keer Belgisch kampioen wielrennen werd. Gelukkig hadden enkele vooruitziende supporters de deuren al geopend terwijl Heidi van Middelkerke huiswaarts keerde. “We voelden die tweede titel aankomen!”