En of ze bij Akabe Funk gelukkig zijn met de komst van de nieuwbouw.
Volledig scherm
En of ze bij Akabe Funk gelukkig zijn met de komst van de nieuwbouw. © Akabe Funk

Jeugdbeweging voor personen met een beperking krijgt nieuwe lokalen

Serviceclub Kiwanis Waregem geeft Akabe Funk een stevig duwtje in de rug. Door nieuwe lokalen voor de jeugdbeweging voor personen met een beperking te laten optrekken, op een grasveld achter het Jeugdcentrum. Waar de vijftig leden en 31 leidinggevenden een nieuwbouw van 300 vierkante meter krijgen.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Oppositie struikelt over verdrievoudiging van subsidie aan paardenhappening L’ Equino: “Het event zal wel duizenden mensen naar onze gemeente lokken”
  Nokere

  Oppositie struikelt over verdrievou­di­ging van subsidie aan paardenhap­pe­ning L’ Equino: “Het event zal wel duizenden mensen naar onze gemeente lokken”

  Het paardenevenement L’ Equino, dat elk jaar plaatsvindt in het kasteelpark Casier in Nokere, krijgt van de gemeente dit jaar een subsidie van 17.500 euro. “Dat is in één keer meer dan een verdrievoudiging!” schrikt de oppositie in de gemeenteraad. Alleen de CD&V-meerderheid en Groen&Co keurden de beslissing goed.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar