Het raampje aan de achterkant werd ingeslagen om binnen te geraken in Amber haar auto
Volledig scherm
Het raampje aan de achterkant werd ingeslagen om binnen te geraken in Amber haar auto © Alexander Haezebrouck

Inbreker ervandoor met pas gekochte kledij uit auto: “Was maandag speciaal gaan shoppen voor op reis”

WaregemVannacht vertrekt Amber Moerman (21) op reis naar Corfu. Net voor ze vertrok ging Amber maandag nog shoppen om te kunnen flaneren in pas gekochte kledij. Een dief brak dinsdagnacht echter in haar auto en ging er met haar kledij, handtas en valies vandoor. “Alles samen is het toch zeker zo’n 1.000 euro waard”, vertelt Amber.

 1. Koper gestolen koersfiets krijgt wroeging na oproep slachtoffer in krant: “Gaf twee fietsen terug, probeerde fout nog recht te zetten”
  Harelbeke/Deerlijk

  Koper gestolen koersfiets krijgt wroeging na oproep slachtof­fer in krant: “Gaf twee fietsen terug, probeerde fout nog recht te zetten”

  Nadat hij in de krant las dat het slachtoffer van drie fietsdiefstallen uit Deerlijk een gewone man was die nogal wat hartzeer had na het verdwijnen van de fietsen, besliste een 32-jarige man uit Harelbeke ervoor te zorgen dat hij twee fietsen terugkreeg. Yngwie S. had de fietsen niet zelf gestolen maar een gestolen BMC-koersfiets wel voor een prikje gekocht. Voor de heling moest hij zich ondanks zijn gebaar maandag wel nog altijd voor de rechter verantwoorden.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.