De eerste editie van Hype-O-Dream op de Weymeerschen was meteen een schot in de roos. Met 23.000 bezoekers lokte het festival ondanks de nieuwe locatie iets meer feestvierders dan vorig jaar.
Volledig scherm
De eerste editie van Hype-O-Dream op de Weymeerschen was meteen een schot in de roos. Met 23.000 bezoekers lokte het festival ondanks de nieuwe locatie iets meer feestvierders dan vorig jaar. © Henk Deleu

Hype-O-Dream lokt 23.000 bezoekers, nieuwe locatie blijkt schot in de roos

De eerste editie van Hype-O-Dream op de Weymeerschen was meteen een schot in de roos. Met 23.000 bezoekers lokte het festival iets meer feestvierders dan vorig jaar. De nieuwe locatie, die enorm gesmaakt werd door de aanwezige fuifbeesten, levert meteen ook opportuniteiten voor de toekomst.

4 reacties

 • chris delanghe

  2 jaar geleden
  Schandalig en bijna misdadig dat men toelating krijgt midden een bebouwde kom !!! om 12 uur aan een stuk het zenuwstelsel van duizenden bewoners zwaar op de proef te stellen met monotoon buitenproportioneel kabaal, hoorbaar tot in Nokere. De lasten zijn voor de belastingsbetalers en de lusten voor de organisatoren. Afstompend misselmakend gedoe dat moet verboden worden. Dan spreken we nog niet over de drugs die daar royaal circuleren! een dikke NUL.
 • Rik Vanrobays

  2 jaar geleden
  Schot in de roos??? Denk dan een aan die woonwijken aan de andere kant van de straat! We konden zelfs niet normaal praten... deze locatie is not done!
 • Christophe moigneau

  2 jaar geleden
  Als je 3 maal hetzelfde liedje hoort van 3 dj’s dan heb je het wel gehad! Vorig jaar was de muziek en belichting beter! Ze zouden de dj’s moeten bekend maken voor je de kaarten koopt . De namen worden maar mondjesmaat gelost maar tegen dan heb je al uw kaarten gekocht.daar mogen ze iets aan veranderen !
 • Amy Furniere

  2 jaar geleden
  Zo een schot in de roos vond ik het nu ook weer niet. Het was heel gevaarlijk om je voeten om te slaan op die pleinen... Plus het leek een stuk kleiner. Was wel beter dan het vuile stof van op de hypodroom, maar daar konden ze als oplossing gewoon planken leggen. Ook de toiletten waren goed gezet
 1. Verslagenheid groot bij gezin van verongelukte fietser: “Wij kwamen voor hem altijd op de eerste plaats”
  PREMIUM
  Anzegem

  Verslagen­heid groot bij gezin van verongeluk­te fietser: “Wij kwamen voor hem altijd op de eerste plaats”

  Christel Van Den Bossche en haar zonen Brecht en Dries kregen woensdag het slechtst denkbare nieuws. Een ongeval tijdens een fietstocht was Lieven Roose (53), hun echtgenoot/vader, fataal geworden. “We hoopten op nog zoveel mooie momenten in het leven maar het mocht niet zijn”, zegt Christel. “Lieven was een schone mens, een levensgenieter met een groot hart, iemand die niet tegen onrecht kon.”
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven