De overspelige relatie en de naweeën na de relatiebreuk speelde zich achter de schermen van de politiezone Mira af.
Volledig scherm
De overspelige relatie en de naweeën na de relatiebreuk speelde zich achter de schermen van de politiezone Mira af. © Hans Verbeke

Geen straf voor getrouwde agent die vuistslag uitdeelde aan vrouwelijke collega na relatie

WaregemEen 33-jarige agent van de politiezone Mira komt ervan af met een veroordeling, maar zonder straf, nadat hij een vrouwelijke collega een vuistslag op de arm gaf tijdens een nachtdienst. De vrouw was een tijd zijn minnares, maar de relatie liep spaak.

 1. Veel belangstelling voor KOERSbus in Waregem, wielermuseum-op-wielen rijdt nu naar Zwevegem en Moorslede
  Waregem/Zwevegem/Moorslede

  Veel belangstel­ling voor KOERSbus in Waregem, wielermuse­um-op-wie­len rijdt nu naar Zwevegem en Moorslede

  De KOERSbus hield dinsdag op de Zuiderpromenade in Waregem halt. Het wielermuseum-op-wielen van het Roeselaars Museum van de Wielersport KOERS kreeg veel belangstelling. Tientallen mensen bezochten de bus. De stad Waregem ademt dan ook wielersport uit. Wie de KOERSbus nog wil zien: hij staat vandaag, op de nationale feestdag, van 10 tot 14 uur op het Toyeplein in Zwevegem en van 16 tot 19 uur op de Marktplaats in Moorslede.
 2. Inzameling voor door overstromingen getroffen dieren is groot succes: teller al op ruim 20.000 euro
  Kortrijk

  Inzameling voor door overstro­min­gen getroffen dieren is groot succes: teller al op ruim 20.000 euro

  Dierenasielen worden al dagen overrompeld in de Ardennen: met dieren die gewond raakten tijdens de overstromingen, die hun baasje kwijt zijn of van wie hun baasje (tijdelijk) niet meer voor hen kan zorgen. Het inspireerde de Kortrijkse dierenarts Joshua Dutré tot het organiseren van een inzameling om de medische en voedingskosten van asielen te helpen dekken. De inzameling loopt als een trein. De teller staat na enkele dagen al op ruim 20.000 euro.