De brandweer deed nog nazicht en controle in het appartement.
Volledig scherm
De brandweer deed nog nazicht en controle in het appartement. © LSI

Frietketelbrand snel geblust met vochtige doek in Desselgem

DesselgemOp een appartement in Desselgem is woensdagnamiddag brand ontstaan aan een frietketel. Dankzij een alerte reactie van de eigenaar bleef de schade beperkt.

 1. Man steelt auto, mept weerloze kerel in elkaar en gooit fles wodka op auto omdat bestuurder weigert hem naar huis te voeren: 18 maanden celstraf

  Man steelt auto, mept weerloze kerel in elkaar en gooit fles wodka op auto omdat bestuurder weigert hem naar huis te voeren: 18 maanden celstraf

  Een 27-jarige man uit Waregem is veroordeeld voor een gevangenisstraf van in totaal 18 maanden effectief voor verschillende feiten in twee afzonderlijke dossiers. De agressieveling mepte een kerel in elkaar tijdens een ripdeal, ging aan de haal met een auto van een vriendin en gooide een fles wodka naar de auto van een man die weigerde hem naar huis te brengen.
  Waregem
 2. Vader van Wim Opbrouck daagt na jarenlange familievete schoonbroer en zus voor rechter: “Deze belaging moet stoppen”
  PREMIUM

  Vader van Wim Opbrouck daagt na jarenlange familieve­te schoon­broer en zus voor rechter: “Deze belaging moet stoppen”

  In een laatste poging zijn rust terug te krijgen, heeft Dirk Opbrouck, ex-schepen van Harelbeke en vader van zanger-acteur Wim Opbrouck, zijn schoonbroer en zijn zus voor de rechter gedaagd. Al vijf jaar lang woedt er tussen hen een familievete, met talloze kwetsende en verwijtende sms’jes, kaartjes en Facebookberichten tot gevolg. In de rechtbank stonden de schoonbroers woensdag voor het eerst sinds lang oog in oog.
  Harelbeke