Bij een inbraak in een woning in Waregem verdween voor 25.000 euro cash geld.
Volledig scherm
Bij een inbraak in een woning in Waregem verdween voor 25.000 euro cash geld. © Photo News

Fransman blijft ondanks herkenning op camera inbraak in Waregem ontkennen

WaregemEen 52-jarige Fransman uit Wattrelos blijft ondanks herkenning van zichzelf en zijn auto op de camera ontkennen dat hij in de woning van de uitbater van Bar Hermanos in Waregem inbrak. Hij kon op de luchthaven van Charleroi opgepakt worden en riskeert voor de rechtbank in Kortrijk 20 maanden celstraf en een boete van 2.400 euro.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.