De Waregemnaar zakte niet zelf naar de rechtbank af.
Volledig scherm
De Waregemnaar zakte niet zelf naar de rechtbank af. © Henk Deleu

Ex-vriend terecht voor nachtelijke beschadigingen en slagen

Waregem/BavikhoveEen 31-jarige man uit Waregem joeg zijn ex-vriendin in de nacht van 17 op 18 februari vorig jaar de stuipen op het lijf in Bavikhove (Harelbeke) en trachtte haar op de koop toe omver te rijden. Daarom stond hij voor de rechter terecht.

 1. Wil je je tuin klimaatvriendelijker maken, maar weet je niet waar beginnen? Waregem stuurt een tuinranger om je te helpen
  waregem

  Wil je je tuin klimaat­vrien­de­lij­ker maken, maar weet je niet waar beginnen? Waregem stuurt een tuinranger om je te helpen

  Waregem zet tuinrangers in. Die geven advies op maat over tuinnatuur en zoeken mee hoe inwoners van hun tuin een klimaatbestendig paradijsje kan maken dat bruist van het leven. Stefaan Guyot, Gerald Blockeel, Mark Merket, Véronique Haerinck, Jan Van Tieghem en Valerie Ryckewaert werden opgeleid door ‘Natuur en Bos’, en zij trekken in de toekomst de Waregemse tuinen in.
 2. Tournée générale: Restaurant De Kring heropent na jaar vol verbouwingen en véél vrije tijd: “Ik zal het voorlezen van verhaaltjes aan mijn kinderen ‘s avonds missen”
  PREMIUM
  Wortegem-Petegem

  Tournée générale: Restaurant De Kring heropent na jaar vol verbouwin­gen en véél vrije tijd: “Ik zal het voorlezen van verhaal­tjes aan mijn kinderen ‘s avonds missen”

  Françoise Tack (67) en haar zoon Fabien Meert (41) starten in een opgefrist restaurant De Kring aan de heropening van de horeca zaterdag. Net voor de lockdown van vorig jaar begonnen ze aan hun verbouwingswerken, waar ze plots bijzonder veel tijd voor hadden. Na een jaar quality time met de kinderen, hopen ze dat het vanaf zaterdag wordt zoals in de voorbije 25 jaar: àlles voor de klanten. “Mijn kinderen zullen moeten wennen aan de nieuwe situatie”, glimlacht Fabien.
 3. IN BEELD. De ultieme voorbereiding van onze lokale horeca op T-Day
  PREMIUM
  Kortrijk

  IN BEELD. De ultieme voorberei­ding van onze lokale horeca op T-Day

  Ein-de-lijk! De terrassen zijn uitgebreid, de tafels zijn proper, het ontsmettingsmiddel staat klaar en het belangrijkste: de biervoorraad is aangevuld. Na ruim 200 dagen wachten kunnen we zaterdag weer genieten van een fris getapte pint op café. Deze week stond bij de horeca-uitbaters in het teken van de ultieme voorbereiding. Van Kortrijk tot in Waregem en Menen: ook bij ons maken ze zich overal op voor de heropening.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den