Langs de Zultseweg in Waregem kwam het tot een frontale klap na een inhaalmanoeuvre.
Volledig scherm
Langs de Zultseweg in Waregem kwam het tot een frontale klap na een inhaalmanoeuvre. © Foto's Lieven Samyn

Drie maanden rijverbod na botsing met 3 promille

Een 30-jarige automobilist uit Zulte moet zijn wagen drie maanden langs de kant laten staan en een boete van 1.760 euro betalen. Dat besliste de politierechter in Kortrijk.

0 reacties

 1. Francky Dury en Zulte Waregem willen ‘Vlasico’ nog eens winnen: “Hopelijk laatste keer zonder fans”
  VOETBAL 1A

  Francky Dury en Zulte Waregem willen ‘Vlasico’ nog eens winnen: “Hopelijk laatste keer zonder fans”

  De opmars van Zulte Waregem heeft Essevee op plaats zeven in de rangschikking gebracht. Toch werd de afgelopen week niet zozeer over de driepuntenkloof met de top vier gepraat. En al helemaal niet over dat ene puntje dat Zulte Waregem nog amper nodig heeft op ook mathematisch verzekerd te zijn van de redding. Vanavond trekt Essevee naar het Guldensporenstadion voor de tweede ‘Vlasico’ van het seizoen, en dan telt niks anders dan die burenstrijd met KV Kortrijk te winnen. Vooral omdat het al even geleden is.
 2. “Vroeger keken ze ons vreemd aan, nu wil iederéén spelen”: padel boomt in de Leiestreek. Op deze plaatsen komen straks nieuwe velden
  PREMIUM
  Leiestreek

  “Vroeger keken ze ons vreemd aan, nu wil iederéén spelen”: padel boomt in de Leiestreek. Op deze plaatsen komen straks nieuwe velden

  Dat padel nu al dé sport van 2021 is, hoeven we je niet meer te vertellen. Overal in Vlaanderen waagt iedereen zich aan het spel, een kruising van tennis en squash, en daar zit de coronacrisis voor veel tussen. Ook in de Leiestreek blijkt padel ongelofelijk populair. De padelterreinen schieten als paddenstoelen uit de grond. Kortrijk krijgt zelfs de grootste padelclub van de provincie. Op deze plaatsen kan je nu al naar hartenlust balletjes slaan en komen er nieuwe velden.
 1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

 2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt